2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بترسونمش ..دلم فقط میخواد بزنمش بس ک عصبانی شدم از اینکارش.. نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم

تو این سن واقعا عادیه فقط ب این فکرمیکرده ک بره بازی کنه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم 

چجوری بترسونمش ..دلم فقط میخواد بزنمش بس ک عصبانی شدم از اینکارش.. نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم

بگو دزد میبرتت یکم شلوغش کن دیگه 

یا بگو سگ گازن میگیره 

میتونی فیلمو عکس گازگرفتگی سگم نشونش بدی😐ولی 

شاید بترسه کلا 

بعدشم شما خودت بیشتر تقصیر کاری وقتی درو قفل میکنی کلیدو بردار دیگه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه تو رفته جاریم برش گردونه؟؟ یکم گوشمالی بده بترسونه نره ۵ ساله خیلی کوچیکه

اره منو قسم داد نیا چون میرفتم احتمال زیاد جلو پسر عموها و دخترعموهاش میزدمش گفتم پس خودت بیارش میرف بیرون گف بزار بازی کنن 

❤❤🐥🐣

هیچی قهر کن باهاش همین

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من اگه بودم خودم میرفتم دنبالش . نه اینکه بگم بقیه بیارنش.

چون باید بفهمه که هرکاری بخواد نباید انجام بده و بدون واکنش نمیمونه.

بعد هم اینکه حتما هم خودم هم پدرش باهاش حرف میزدیم؛ خطرات این کار رو بهش می‌گفتیم.

و می‌گفتیم اگه خودش کاری بدون اجازه انجام بده ما واکنش نشون میدیم (مثلا میریم دنبالش برمیگرده خونه) و اجازه نمیدیم بدون اجازه ما باشه. ولی وقتی که ما خودمون قول بدیم حتما انجام میشه و دیگه برخوردی هم وجود نداره

حالا ک رفته بزار اونجا باشه 

اما وقتی اومد اول اینکه دعواش کن 

دوم اینکه تا شب چند ساعتی باهاش سرد برخورد کن و قهر کن باهاش 

سومین مورد اصلا نزنش ک تاثیر عکس میزاره بیشتر لجبازی میکنع

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

فقط بترسونش ک تو کوچه ها دزد هسش سگ هسش چندتا فیلم نشونش بده ک بچه دزدی شده

نه 

برادر من الان ۹ سالشه از افغانی ها و ... میترسه 

با من هم نمیتونه جایی بیاد حتی توی خیابون 

هر بار بخوایم یه سوپری هم بریم باید کلی قبل و تو مسیر گریه کنه

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…

واای نهههه ممکنه تا بزرگ هم بشه این استرس باهاش بمونه توروخدا نکنید

ن بابا بچه  باید بفهمه ک بیرون پر از خطره 

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده