2777
2789
عنوان

چرا دخترم اینجوریه

234 بازدید | 31 پست

شلخته وبی نظم همش باید بگم این کارو بکن این کارو نکن درس نمی‌خونه سرسفره باید بگم بیا غدابخور.وقتی توجمع هستیم خیلی مسخره بازی درمیاره وچرت پرت میگه همش میگه می‌خوام برم خونه مادربزرگ می‌خوام برم خونه عمه هررررررروز.مثلااگه فردا امتحان داشته باشه اصلا عین خیالش نیست با خیال راحت تاشب بازی میکنه اگه دوستاش بهش بگن بیا بریم خونه ما بازی سرشو میندازه پایین باهاشون  میره  اصلا ازفکرش استفاده نمیکنه.اگه درس بخونه درسش عالیه ولی نمیخونه. یه کمی بلوغ دیررس داره ممکنه ازاون باشه 11سال ونیمشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین چیز 11.12 سالشه دیگه چرا بلوغ دیر رس؟دومین چیز خب اول با مهربونی اگه نشد با تذکر که مثلا فلان جا فلان طور کنی ازت فلان چیز رو محروم میکنم.خدایی منم اتاقم همیشه شلخته س چون وقتی اتاقم مرتبه اعصابم بهم میریزه همیشه هم سر چهار تا دفترکه رو زمینه با مامانم بحث میکنیم.

اولین چیز 11.12 سالشه دیگه چرا بلوغ دیر رس؟دومین چیز خب اول با مهربونی اگه نشد با تذکر که مثلا فلان ...

من اصلا نمیگم با دعوا پیش بری لطفا اشتباه برداشت نکنید.فقط بگو قبل رفتن به جایی ازت اجازه بگیره