2777
2789
عنوان

جاریم منو میبینه هیجان زده میشه میخواد که

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 35 پست
شوهر من از قبل ازدواج ما با برادرشوهرم سر مسائل مالی قطع رابطست من اصلا جاریمو ندیدم فکرم نکنم هیچوق ...

جاری ک حسود نباشه بد نیست خوش میگذره

از خواهرشوهر بهتره

ولی نباید اعتماد کرد بهش

متاسفانه ما هرکدوم از خانواده ها و فرهنگ های متفاوت تحصیلات و سبک زندگی متفاوتی هستیم برای همین جور در نمیاد

جاری ک حسود نباشه بد نیست خوش میگذرهاز خواهرشوهر بهترهولی نباید اعتماد کرد بهشمتاسفانه ما هرکدوم از ...

جاری خوبشم به درد آدم نمیخوره مثل باجناق واسه مردا که میگن فامیل نمیشه،بیخیالش بزار با کاراش خوش باشه تو اهمیت نده بهش

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من از قبل ازدواج ما با برادرشوهرم سر مسائل مالی قطع رابطست من اصلا جاریمو ندیدم فکرم نکنم هیچوق ...

همسر منم با برادرش مشکل داره شدید

عروسی برادرش نرفتیم.اما خونه ی پدرشون گاهی می‌بینیم همو.جالب اینجاست ما خانوما اوکی هستیم برادرا چشم و ابرو میان واسه هم😂😂برادرش وارد میشه بلند میگه سلام زنداداش بعد به همسرم سلام نمیکنه🤦‍♀️اینم همینطور

اصلا یه وضعی داریم.پسر من بیمارستان بستری بود.عموش اومد کلی برای پسرم خرید کرد و کمک حال من بود بازم با برادرش حرف نزد🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
جای هیجانی ماجرا قطع کردی 😂😂اتفاقا مهم همین بود بگی چیکار کرده و ...

یکیش اصلا زشته

من شب میرفتم بخوابم شوهرم بیدار بود تو جمع اونا

برگشت گفت آره تو برو بخواب ما....

دیگه چی بگم

میخواست بگه ما بیدار میمونیم زحمت میکشیم

فقط شانس اوارد شوهر خودش هم خواب بود گرنه باز جنگ میشد

شوهرش علنا بهش گفته جلو خودم ک منو میبینه این کارارو میکنه‌.ببین مثلا همه نشستیم میره کابینت مادرشوهرم یه سبد برمی‌داره الکی یه چی میریزه بعد میشوره میاره جلو شوهرم خشک میکنه یه ساعت🤣🤣🤣

بعد شوهرش دعواش میکنه میرم میجنگن مادرشوهرمم میره ب شوهرم میگه تقصیر زن توعه

اصلا داستانیه

همسر منم با برادرش مشکل داره شدیدعروسی برادرش نرفتیم.اما خونه ی پدرشون گاهی می‌بینیم همو.جالب اینجاس ...

باز خوبه والا 

ما با بچه های اونا حرف می نیم بغل میکنیم ولی برادرشوهرام زنهاشون باشن با من سلام هم نمیکنن

تنها باشن حسابی گرم و خوب حرف می‌زنیم

ببین حتی برادرشوهرم زن گرفت اسم منو دیگه نمیگه🤣🤣🤣🤣🤣

جاری خوبشم به درد آدم نمیخوره مثل باجناق واسه مردا که میگن فامیل نمیشه،بیخیالش بزار با کاراش خوش باش ...

ببین دیگه بلاخره تو مهمونی و اینور اونور آدم میبینه 

خودشون باعث میشن من بیشتر فاصله بگیرم

بعد گله میکنن ک مادرشوهرم مریض شده کاراشو اینا کردن من نکردم

دیگه نمیگه با همدستی مادرشوهرم منو اذیت کردن فراری دادن

همسر منم با برادرش مشکل داره شدیدعروسی برادرش نرفتیم.اما خونه ی پدرشون گاهی می‌بینیم همو.جالب اینجاس ...

برادر شوهر منم هیجکدوم از مراسما ما نیومد بعدش یه روز اومد جلو در خونه شوهرم نبود کادومو داد کلیم تحویل گرفت ولی بالا نیومد و رفت،شوهرم اومد بهش گفتم زنگ زد کلی بهش فحش داد که چرا اومدی در خونه من برادرشوهرمم گفت اومدم زنداداشمو ببینم😂 کار شوهر و برادر شوهر من خیلی بیخ پیدا کرده بود دیگه در حد شکایت و اجرا گذاشتن چک و... مادرشوهرمم شهرستانه عید اول ما رفتیم ما برگشتیم اونا رفتن😅کلا شوهرم اسم برادرش میاد عین اسفند رو آتیش جلز ولز میکنه منم میگم ولش کن بی دردسریم والا

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

عجب کصخلیه

متأسفانه از اول ک عروس شد شخصیت خودشو بازیچه مادرشوهرم و دختراش کرد نتونست با شخصیت رفتار کنه

الان خودش گیر افتاده 

جور دیگه رفتار کند شوهرش طلاقش میده چون شوهرش هم بد اخلاقه

ولی مقصر خودشه

حالا بگم من خودشیرین نیستمااما دلم خیلی رحمهمیبینم قدردان نیستند اما اگه جایی کاری داشته باشن و بتون ...

منم خیلی کارا کردم براشون متاسفانه یک طرفه

الان فاصله میگیرم آرامشم بیشتره

الان حرص میخوره چرا خیلی کارارو کردم براشون

باز خوبه والا ما با بچه های اونا حرف می نیم بغل میکنیم ولی برادرشوهرام زنهاشون باشن با من سلام هم نم ...

نه بابا دردسره ،هر مهمونی مکافات داریم.بدونن اون یکی هست نمیان.اکثرا یا تصادفی همو می‌بینیم یا قبلش یه جنگ حسابی داشتیم.فکر کن من پارسال جراحی داشتم برادرش با خانومش اومد دیدنم ولی همسرم بیمارستان بود نیومد

بچه ی اونا دنیا اومد رفتیم،از ماشین پیاده نشد گفت تو برو بچه رو بیار ببینم.فقط با خودشون مشکل دارن به بقیه کار ندارن

صد بار حمله کردن همو بزنن .مدام تن و بدن ما میلرزه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
دقیقا مقصر رفتار اشتباه بزرگتراست

اره مادرشوهرم و دختراش بهش خط دادن از اول

دیدن نتونستن کاری با من کنن اونو مینداختن جلو

خیلی خودشو خراب کرد

در حدی ک حتی شوهر من ک خیلیییی سخت عصبانی میشه چنان دادی سر جاریم زد ک من شوکه شدم

در حد دادهای وحشتناک ک برو خونه بابات ناراحتی من زنم رو میشناسم تورو از راه رفتنت شناختم....

مادرشوهرم باز پشت اون دراومد گریه کرد

ب مادرشوهرمم گفت برید با هم هرکار دوست دارید بکنید آب خنک بخورید...

در این حد کاراشون شدید بود

حالا من درس میخوندم سفت و سخت الان کارمند بانکم

برادر شوهر منم هیجکدوم از مراسما ما نیومد بعدش یه روز اومد جلو در خونه شوهرم نبود کادومو داد کلیم تح ...

دقیقا ما هم همینیم.هر مهمونی یه دردسره

هر جا همو ببینن حمله می‌کنن به هم😂

اما فعلا یه عروس جدید به خانواده اضافه شده جلوی اون آبروداری میکنن.چند وقته نزدن همو پاره کنن

فعلا که تو این بازی اون برنده است

نه بابا 

الان مادرشوهرم پیر شده منم شاغل شدم

خودشو گرفتار کرده

خواهرشوهر دارم چندتا اونا هم بهش زور میگن 

میگن وظیفه عروسه دیگه زورش ب اونا نمیرسه

خودش برای شوهرش جا انداخته ک باید خدمات و سرویس بده ب مادرشوهرش نکنه صدا شوهرش درمیاد

اینم میاد میچسبه بمن اینجوری 

برادر شوهر منم هیجکدوم از مراسما ما نیومد بعدش یه روز اومد جلو در خونه شوهرم نبود کادومو داد کلیم تح ...

وای چ جالبه

فکر کنم پول شوهرت رو خورده نمیده

جلو خانواده اش هم میخواد خودشو خوب نشون بده شوهرت رو بد

آدمی ک صداش درمیاد مث شوهرت خیلی حق داره

برادرشوهرت مارمولکی باور نکن محبت هاشو از حیله گری هست

اره مادرشوهرم و دختراش بهش خط دادن از اولدیدن نتونستن کاری با من کنن اونو مینداختن جلوخیلی خودشو خرا ...

همش بخاطر بزرگتراست

اگه واقعا قد سنشون عاقل بودن و بزرگتری بلد بودن و بدجنس نبودن این اختلافا و حرفا حدیثا هم نبود

انگار توی این بازیایی که راه میندازن لذت میبرند از اذیت کردن دختر مردم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم