2777
2789

جاریم منو میبینه هیجان زده میشه میخواد ک منو ضایع کنه!!!چون من با مادرشوهر و خواهرشوهرام در حد مناسبتی چیزی بشه ارتباط دارم

چون پشت خانواده ام و خودم زیاد حرف زدن تهمت زدن و دستشون رو شد و کارای زیادی کردن و حرفه‌ای دروغ زیادی ب شوهرم زدن ک منو اذیت کنن...

خلاصه بعدش من کمرنگ کردنشون

بعد جاری کوچیکم اومد دید من ارتباطم کمه اومد خودشیرینی کنه خودشو خوب کنه 

حتی با مادرشوهر و خواهرشوهرم تو جمع ب من تیکه بنداز و اذیت کردن

اما بعدش با هم دعوا کردن اونا هم ولی خب دیگه مجبوره مث سابق خودشیرینی کنه واسشون و خلاصه نمیتونه مث من مستقل بشه ههههه

چون خیلی تلاش کرد منو بد نشون بده خودشو خوب نشون بده

خلاصه الان هرجا منو میبینه هیجانی میشه میخواد بیاد بگه من فلان کارو واسه مادرشوهرم کردم تو نکردی و... بعد منم میخندم هیچی نمیگم

اما اون انقد هیجانی میشه ک حتی سوتی میده.البته مشخصه از حرصش هست

خلاصه اینکه عروس خودشیرین نباشید کسی جایزه نمیده ب این مدل آدم های دو رو و شیرین عسل😂

حیف نشد سوتی هاشو بگم تابلو میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای هیجانی ماجرا قطع کردی 😂😂

اتفاقا مهم همین بود بگی چیکار کرده و ...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حالا بگم من خودشیرین نیستما

اما دلم خیلی رحمه

میبینم قدردان نیستند اما اگه جایی کاری داشته باشن و بتونم کمکشون میکنم.

با اینکه منو نمیخوان

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
چرا جاری ها با هم سر جنگ دارن؟ عجیبه

حسادت دارن

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

کلا بعضیا مریضن همش در حال مقایسه کردن خودشونن

بابا دلت میخواد همش در حال خدمت گذاری باشی باش چکار ب بقیه داری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چرا جاری ها با هم سر جنگ دارن؟ عجیبه

قسم میخورم همیشه باهاش خوب برخورد میکنم

حتی قیافه اش خوب نیست لباس پوشیدنش حتی لهجه داره از شهر دیگه اومده تهران ولی همش تعریف میکنم ازش میگم چ لباست میاد بهت ولی اصلاااا انگار آروم نمیشه

حتی تو جمع میشینه از رفتارهای بچه من جلو خودم بد میشه درصورتی ک بچه من آرومه بچه های خودش خیلی شلوغن چون کوچیکترن

اصلا نمیدونم چکارش کنم😄😂هیجانی میشه سوتی میده تو حرفاش

یه سوتی خیلی بد داده

یبارم سوتی داد خندیدیم شوهرشم خندید کار ب جنگ و دعواهای شدید رسید با شوهرش ک چرا خندیده

من اصلا دشمن نمیبینمش چون میدونم بزرگتر خانواده مادرشوهرم هست و مقصر هم اونه

والا ما تو نی نی سایت دیدیم. ما سه تا هستیم اصلا کاری به هم نداریم. فقط در حد سلام و احوال پرسی. اون ...

شوهر من از قبل ازدواج ما با برادرشوهرم سر مسائل مالی قطع رابطست من اصلا جاریمو ندیدم فکرم نکنم هیچوقت باهم اوکی شیم راحتم خیلی 😅

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

والا ما تو نی نی سایت دیدیم. ما سه تا هستیم اصلا کاری به هم نداریم. فقط در حد سلام و احوال پرسی. اون ...

دقیقا میخواستم همینو بگم

ما هم چهار تا هستیم. واقعا مثل خواهریم

تو زندگی همدیگه هم اصلا دخالت نمی کنیم

دیگه در حدی تابلو هست شوهرش صداش دراومدتا منو میبینه نمیدونه چکار کنه در صورتی ک اصلا برای کسی مهم ن ...

فعلا که تو این بازی اون برنده است 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً