2777
2789
عنوان

ختم سوره بقره و خواب ترسناک

198 بازدید | 27 پست

صوت سوره بقره رو شروع کردم و سه شب اول خواب ترسناک دیدم ولی برام خیلی جالب بود چون اصلا فکر نمیکردم بهش و خواب دیدم شب اول خواب حیوونهای عجیب و غریب و البته خسته و درمانده بودن شب دوم خواب حشره های بزرگ و عجیب که یکیشو کشتم و شب سوم خواب یه پرنده ی بزرگ غول پیکر که از خونه رفت و دورتر نشست و نگاه کرد ولی دیگه هر ختمی گرفتم خوابی ندیدم این یعنی نحسی رفع شده انشالله ؟

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید تا ۴۰ روز ادامه بدی تا کامل برن رها کنی برمیگردن

۴۵ روز گذاشتم شب اخر هم خواب خیلی خوبی دیدم ولی بازم ختم های دیگه گرفتم 

مطمئنم دوباره همه چی قشنگ میشه خدای من همونه که قبلا بوده و بعدن هم هست این منم که باید ثابت کنم بنده ی خوبشم🥰

منم میترسم چون هرکیو دیدم ختم بقره برداشته هی خواب بد دیده

ببین اون طوری نیست که نتونی تحمل کنی

قضیه چیهبرا چی این ختم رو گرفتی

چندجا برام گفتن طلسم دارین حتی خودمم قرانو باز میکردم ایه های سحر و جادو میومد

منم میترسم چون هرکیو دیدم ختم بقره برداشته هی خواب بد دیده

اگه دوست داری انجامش بده حتما اون مشکلات مال یک هفته اوله و رفع میشه فقط باید مداومت داشته باش

خب اصلا چرا اینطوری میشه

بخاطر اینکه انرژی های منفی داره دفع میشه

من حتی بعد از خواب هام معنی هرکدوم رو فهمیدم توی یکی از تاپیک ها یه نفر نوشته بود وبرام خیلی جالب بود