2777
2789
عنوان

آزمایش بعد عقد

230 بازدید | 14 پست

سلام داداشم‌آزمایش ازدواج داده و قراره ۲ روز دیگه جوابش بیاد  و  ۳ روز بعدش نوبت مشاوره دارن میخوایم آزمایش رو باطل کنیم داداشم منصرف شده از عقد آیا  جواب برگه ی آزمایش مستقیما ب محضر فرستاده میشه؟ یا خود داداشم باید ببره؟

پدرم سختگیره  و باید برگه رو دستکاری‌کنیم

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نشده ۳ روز پیش خواستگاریش کردیم

خب چه عجله ای داشتین سریع برید ازمایش؟؟!! 

دوسه جلسه رفت و امد میکردین،  بعد قرار میذاشتین. 

دختر مردم که بازیچه شما نیستـ

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب چه عجله ای داشتین سریع برید ازمایش؟؟!! دوسه جلسه رفت و امد میکردین، بعد قرار میذاشتین. دختر مردم ...

حالا اینا اشتباه کردن خانواده دخترم هول بودن سه روز نشده ازمایشم فرستادم بازم خداروشکر قبل عقد فهمیده بهتر ازینه بعد عقد در به در دادگاها بشن

آدم با چند جلسه خاستگاری نباید امیدوار بشه ولی کار شما خیلی زشت بوده رفتید خاستگاری بعد یادتون افتاده خوش تون نیمده؟ 

همون روز می‌توانستید سر ته قضیه رو هم بیارید مگه دختره چه ایرادی داشته ؟ دختر کم توان و معلول جسمی هم ازدواج می‌کنه مث‌ شما برچسب نمی‌زنن بهش 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

دوستم یه پسری رو بهم معرفی کرد که با هم آشنا بشیم عکس منو بهش نشون داده بود گفته بود اکی خوبه رفتیم صحبت کردیم گفته بود شبیه عکسش نبود!!! من عکسم نه روتوش داشت نه آرایش بهانه کرد کشید کنار من ناراحت شدم چون واقعا دروغ گفته بود چنین چیزی نبود!!!

دیگه مورد شما طفلی حتما خیلی ناراحت میشه!!!