2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی بیایین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 22 پست
ربطی به ویار نداره .با توجه به ضربان قلب حدس زده که اونم قطعی نیست .الان ته دلت دختر حس میکنی یا پسر ...

پسر خیلی ها هم بهم میگن پسر

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بهم گفت پسره ودرستم بود

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت

پسر دوست داری😊

کشیده شدن ته ریش همیشگی ات روی گونه های من... لذتی انکار ناپذیر است ...دلم میخواهدصورتت ته ریش داشته باشد تامن بهانه ای داشته باشم برای دوباره بوسیدنت
من ضربان قلب نی نیم آرو و آهسته بود میشه لطفا ارتباطش رو به من بگید ممنون

اینجور میگن که ضربان قلب بالای 140 یعنی دختره . هرچی اروم تر باشه پسره. 

البته من به دکتر خودم گفتم گفت این یه تست تجربیه و ممکنه اشتباه باشه. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.
اینجور میگن که ضربان قلب بالای 140 یعنی دختره . هرچی اروم تر باشه پسره.  البته من به دکتر خودم ...

برای من آروم بود اما تعدادش رو نمیگن که چه عددی بود سونو هم حتما باید هفته ۲۰ جنسیت رو بگن

باید منتظر بمونم

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.