2777
2789
عنوان

رفتم سونو ان تی بیایین کمک

214 بازدید | 22 پست

سلام امروز رفتم سنوگرافی ntگفت ۶۵ درصد دختر بنظرتون قابل اطمینان اخه گفت هنوز مشخص نیست دارم فقط حدس میزنم ضربان قلبش۱۶۸بود بنظرتون چیه اصلا ویار هم ندارم

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

برا اطمینان تا انومالی صبر کن

برا منو تو ان تی گفت دختره و درست بود

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روی ضربان قلب تا حدودی مشخص میشه. کجا رفتی ؟

من ضربان قلب نی نیم آرو و آهسته بود میشه لطفا ارتباطش رو به من بگید ممنون

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
ببخشيد هفته چندم سونو ان تی میرن؟

از ۱۱ هفته تا ۱۳ هفته و ۶ روز

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

ضربان قلب دختر پسر نداره تو هفته های مختلفم فرق داره

واسه من از ضربان چندجا گفتن دختره اما پسر بود

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
من ضربان قلب نی نیم آرو و آهسته بود میشه لطفا ارتباطش رو به من بگید ممنون

میگن که ضربان قلب بالای ۱۵۰ دختره. زیرش پسر. برای من ۱۴۲ بود و جنسیت پسر رو تو nt شاکری بهم گفت و تو برگه سونوم هم نوشت. برای دوستم ۱۷۵ و دختره

پسرم همه زندگیم
میگن که ضربان قلب بالای ۱۵۰ دختره. زیرش پسر. برای من ۱۴۲ بود و جنسیت پسر رو تو nt شاکری بهم گفت و تو ...

چه جالب ♥️♥️هرچی هست جنسیتشون قدمشون مبارک باشه

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
از روی ضربان قلب تا حدودی مشخص میشه. کجا رفتی ؟

دکتر جورابیان

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊