2777
2789
عنوان

خیلیا از زنان ازدواج نکردن به بردگی گرفته شدن😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
چی بگم ..شاید مجبورن تحمل کنن

من نمیتونم قضاوت کنم چون جاشون نیستم

ولی کسایی که تو خونه پدری مثلا مشکل مالی یا اختلاقی عاطفی دارن نمیخوان اونجا رو ترک کنند 

بهترین راه درس خوندن و کسب مهارت جدید و پولداروردن ازشه تا این کار..

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر زنای ایرانی دوست دارن تو سری خور بی عرضه باشن ذاتشونه

اینجوری نگو عزیزم

هیچ کس دوست نداره تو سری خور باشه💔

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

من برام عادیه

کسی که از فقر دفاع میکنه خودش فقیره

کسانی که از کودک همسری دفاع میکنن همون کودک همسران

کسانی که از محدودیت دفاع میکنن همون محدودهان 

‌و....

این کاربری غیرفعال شده است

اینا زیادش هم حرف الان خودمون تو اطراف خودمون این جور جیزی نمیبینم که آخه اگه هم باشه یک درصد جامعه اینجوره 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

منم یه برده جنگجو هست همیشه بهش میگم دوره برده داری تموم شده ولی خب آرامشم ندارم 

مردی که بده با خونجگرم درست نمیشه

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

با چندتا مرد بیشتر رفت و آمد نداشتم اما همون چندتا باعث شد بفهمم خیلی از مردای ایرانی اختلال روانی دارن 

خانوما هم دارن اما اختلال مردا شدید تر و آسیب زندده تره 

بخاطر همین ازدواج در سنین بالاتر ک پختگی کامل شد و تحقیق های زیاد رو پیشنهاد میدم 

البته خودم بدبین شدم فکرنکنم ازدواج کنم.

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اخه فقط اون بتده خدا نیست خیلیا هستند تو این سایت میخونمبخدا ادم جیگرش خون میشه ای کاش تعلیق دائم بش ...

به عنوان کسی که هم خودش مستقل و قوی هست هم خانواده حامی داره بهت میگم خیلی از این زنها این زندگی انتخاب خودشون نیست ولی چاره ای ندارن . توی سن کم بدون هیچ توانایی مجبور به ازدواج میشن . برای جدایی هم نه توان کسب درآمد دارن نه خانواده حمایت میکنه مجبورن بسوزن و بسازن 

من نمیتونم قضاوت کنم چون جاشون نیستمولی کسایی که تو خونه پدری مثلا مشکل مالی یا اختلاقی عاطفی دارن ن ...

درست میگی ...ولی هستن دخترایی که ازدواج کردن پشیمون شدن ولی راه برگشتی هم ندارن باید بسوزند و بسازند 

اینو گفتی یاد یچیزی افتادم

کلا یه موجی راه افتاده تو فضای مجازی

یسری دختر دارک رومنس خونن مثلا میگن دوس داریم پارتنرمون خفمون کنه مارو بزنه مارو کنترل کنه نذاره جایی بریم😂بعضی دخترا واقعا مشکل دارن

به عنوان کسی که هم خودش مستقل و قوی هست هم خانواده حامی داره بهت میگم خیلی از این زنها این زندگی انت ...

دقیقا... این خیلی بدیهیه!

تعجب میکنم از آدمهایی که ادعای فضل و کمال و حضور در اجتماع رو دارند و ابن حقیقت انکار ناپذیر رو متوجه نمیشوند که عده‌ی کثیری از زنان به اصطلاح توسری‌خور گزینه‌ی دیگری نداشته و ندارند.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خیلی ها سن پایین ازدواج میکنن 

بدون فکر 

یا مثل من خر و عاشق میشن مغز بسته میشه 

خیلیا هم خانواده میخواد ی نون خور کم تر باشه 

خیلیا هم میگن حتما چون دختر خاله ام شوهر کرده نر باشه خر باشه منم باید شوهر کنم .....

خیلی وقتا مهم ترین اتفاق زندگیمونو خیلی ساده میگیریم