2777
2789

بخدا دیگه خسته شدم 

از اول زندگیم هربار از چیزی ماراحت شدم تا اومدم بگم به یه جای دیگه کشونده و گذشته و اینده و رو کشیده وسط و دعوا درست کرده 

بخدا خودم مشاورم ، اروم میگم ، به روش درست میگم صدبار گفتم وقتی داریم صحبت میکنیم داد نزن، حرف اصلیو بزن، از فلان کلمات استفاده نکن، هزارتا چیز اموزشی درباره این موضوع فرستادم واسش ولی بازم همینه!

امروز رفتیم مغازه چیزی بخریم، من داشتم نگاه میکردم این با بچه پشت سرم بود 

یهو بهم گفت حرف بزن ( چون میخواست زود بشه طرف راهنمایی کنه با یه احن بد که انگار لالی جرا حرف نمیزنی گفت) من برگشتم بهش نگاه کردم به روی خودش نیاورد 

ولی خیلییی پیش اومده تو مغازه جلو بقیه منو کوچیک کرده، هربار به یه شکلی 

مثلا من لاغرم لباس اندازه م پیدا نمیشه ، خیلی شده مثلا جلو یارو گفته من کل شهرم بگردم برات پیدا نمیشه الکی من و اقا رو علاف نکنو … 

اومدیم تو ماشین گفتم من خیلی ناراحت شدم اینو گفتی! گفت خب بچه بغلمه زود حرفتو بزن ، گفتم خب قشنگ بگو خانوم توضیح بده چرا با این لحن گفتی 

میگه تو میدونی اخلاقم همینه و تو فلانی و کلی منت گذاشت و … دادو بیداد کرد که اصلا دیگه نمیبرمت هرچی خریدم خودم میگیرم و …

بخدا خسته شدم درست نمیشه که نمیشه! یا باید خفه خون بگیرم یا جنگ و دعوا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو بچه م کلی داد و بیداد کرد عذاب وجدان بچه م هم هست هیچی نمیگم اینجوری میکنه تو فکر کن شلوغش کنم

چی بگم 

انگار زورش میرسه و از قصد می‌کنه 

مثل دختر من دلم می‌خوام لهش کنم 

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

چقدر خود شیفتس شوهرتحالا خودش کامل و بی نقصه که از شما ایراد میگیره؟!هوچی گری میکنه که حرف اصلیتو نز ...

دقیقا هوچی بازی درمیاره 

چشمش به یه غریبه میفته منو خرد میکنه جلوشون 

هزار بار تو مغازه ها تحقیر شدم 

دلم میخاد بهش یه پیامی بدم حالم خرابه 

دقیقا هوچی بازی درمیاره چشمش به یه غریبه میفته منو خرد میکنه جلوشون هزار بار تو مغازه ها تحقیر شدم د ...

بلاخره ی جایی 

ی روزی 

ی وقتی 

حالشووووو بگیررررر

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..

دقیقا هوچی بازی درمیاره چشمش به یه غریبه میفته منو خرد میکنه جلوشون هزار بار تو مغازه ها تحقیر شدم د ...

بهش پیام بده چون این ادمی نیس که رو در رو حرفتو بهش بزنی.

منم گاهی که از دست شوهرم ناراحتم و میدونم حضوری حرف زدنم باعث میشه جبهه بگیره بهش پیام میدم و خیلی تاثیر داشته حرفام روش هم احتراممون حفظ میشه هم از دعوا جلوگیری میشه

بگو نظرتو

فایده ای نداره با کوتاه اومدن دربرابر همچین ادمایی هیچی درست نمیشه 

اگه پول نمیده یا دست بزن داره و فحاشی باید مهرشو بزاره اجرا برای ترسوندش و ابنکه چند وقت پیش پدر و مادرش بره 

همچین ادمای اشغالی وقتی ببینن پشتت پره حساب کار دستشون میاد

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

پیام نده زنگ بزن یا رو در رو صحبت کن

💕🧚‍♀️