2777
2789

یه سریا میگن پول یه سریا میگن نمی‌دونم چی ببر تو پست قبلیم  همه گفتن ظرف نبر

از طرفی میگم خب برای مادرش می‌برم که استفاده کنه 

از طرفی هرکی یه مبلغی پیشنهاد میده 

بابا جان یه بار شما خودتونو بذارین جای من جواب بدین 

از سربازی اومده دارن شام میدن چی می‌برید؟

غمِ دل با تو نگویم که نداری غمِ دل با کسی حال توان گفت که حالی دارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از سربازی اومدن هم شام میدن مگه؟ 

مگه از اسارت اومده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هیچی .توروخدایه رسم جدیددرست نکنید .سربازی یه چیزعادیه وکسی کادونمیبره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه جعبه شکلات بگیر ببر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ما پول میدیم کسی که سربازی تموم می‌کنه خانوادش شام درست میکنم بقیه میرن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ما پول میدیم کسی که سربازی تموم می‌کنه خانوادش شام درست میکنم بقیه میرن

ینی زشته بخام دو دست استکان بدم؟

ینی زشته بخام دو دست استکان بدم؟

والله ما پول میدیم به درد طرف بخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من بودم یک گل طبیعی توی گلدون می‌بردماز این گلدون و گل خوشگلا اپارتمانی

ینی طرف و ظروف زشتن