نظرم مثبت طناز و شاهین بستن برا جایزه تابلوه نگار خیلی شخصیت قوی مستقلی رک داره سودا و زهرا ب شدت ضع ...
علی چی پس
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من نگفتم بده! من گفتم سلیقه من نیست و از نظر من کسایی که همچین برنامه هایی شرکت میکنن چه ورژن ایرانی ...
منم نگفتم شما گفتی بده
منظورم ب اوکی بودن ورژن های خارجیشه ک حتی ایرانیا میدیدنش ی تایمی و وقتی ورژن ایرانیش اومد همه دارن هیت میدن همین الانش خود ایرانیا میان میگن ورژن عربیش خیلی بهتره فلان
از طناز خوشم میاد ولی بقیه رو موافقم😂علی خیلی شوته ترانه هم اوایل ک میگفتن نرمه فلان هطچی نمی گف می ...
طناز؟؟طناز خیلی دهاتیه کرم پودر گابرینی اورده بود با خودش تو روابط همه ام دخالت میکنه تو چیزایی که یهش ربط نداره نظر میده همشم دنبال دراماس ترانه هم وقتی دست علی خورد بهش بعد گف نرمه خب چی بگه بهش؟