2777
2789
ن پریسا خوشگل نیس اصن صداشم رو مخه ولی شخصیتش فک نکنم اونقد بد باشه

من با دیدن این برنامه  واقعا پی بردم نمیشه از رو ظاهر قصاوت کرد :روز اول ماهرخ یا بعد پیکسی و دیدم‌فکر کردم از اون دختران:ولی بعدها مشخص شد شخصیت قوی تری نسبت به بقیه دارن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه میکنه فقطبی اعتماد بنفس و عقده ایهآدم بی اعتماد بنفسم توان دفاع از خودشو ندارهفعلا همه‌م بر علی ...

ولی واقا وقتی پژمان اومد دهنش اب افتاد حتی ی تیکه میزد ب زهرا ک بره عقب تر تا معلوم باشه جلو پژمان 😂هوله خیلی 

درست و غلط بودن کسی مشخص نمیکنه ! هرکسی اختیار خودش داره! شاید تو فرهنگ تو جامعه تو غلط توفرهنگ و رو ...

اصلا کاری با فرهنگ و این چیزا ندارم بعدشم من نگفتم اختیارش دست منه ! شرکت کردن دارن مسابقه میدن خیلیم عالی ولی اینکه میان اونارو آدم حسابی در نظر میگیرن واقعا بهم فشار وارد میشه چون اونا چیزی جز یه مشت بیکار و علاف نیستن

شما طرز صحبت کردن همشونو نگاه کنی میبینی از نظر تحصیلاتی ضعیفن سر و ته جملاتشون اصلا مشخص نیست 

بعدشم این برنامه از پیش تعیین شده اس فکر نکن اومدن اونجا واقعا عاشق بشن😐 همه چیز برنامه ریزی شده

درست و غلط بودن کسی مشخص نمیکنه ! هرکسی اختیار خودش داره! شاید تو فرهنگ تو جامعه تو غلط توفرهنگ و رو ...

دقیقا تمام کشورا دارن این برنامه هارو فقط واس ما بده 😂

سلیقه ایه ب هرحال من برنامشو دوس دارم ب نظرم ادم می تونه تحلیل کنه و بدردش بخوره سودا مظلومه و واقا ...

اره ولی من در کل چند قسمت دیدم هیچی نفهمیدم دائم دارن حرفایی میزنن که معنی نداره ، دخترا سر پسر دائم دارن دعوا میکنن پسرا ام مالی نیستن اصلا

ولی بازم سلیقه اس دیگه بعضیا لذت میبرن

دقیقا تمام کشورا دارن این برنامه هارو فقط واس ما بده 😂

من نگفتم بده! من گفتم سلیقه من نیست و از نظر من کسایی که همچین برنامه هایی شرکت میکنن چه ورژن ایرانی و چه خارجی آدم بیکار و بی عاری ان

چرته ولی خب عادتمه شروع کنم باس ببینم تاتهشفقط ماهرخ نگار ک حال بهم زن و رومخهههه اعتماد بنفسشم ک‌کش ...

از همه بدتر زهراس چ وضعیه واسه خودش درست کردن بیشتر از اینکه ب زهرا بشناسنش ب اسم دوسته نگار میدونن😂

از طناز میلاد ماهرخ خوشم میاد 

نگار که حرف میزنه من گوش نمیدم زل میزنم ب دیوار

مخصوصا از وقتی پژمانو دید اونجوری رفتار کرد واقعا 

از چشمم افتاد 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

جدی گفت نمیخامش؟😐😂 آخه اون اوایل خیلی تاکید داشت رو دوست داشتنش

حتی راجب بچه هم فک کرده بود😂

اره و همه جا هم پر کرده و اصن نمیزاره ترانه باهاش صحبت کنه