rasaaa مدیر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 عنوان کیا عشق ابدی می بینن | مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 70 پست نظرتون راجبش چیه؟با کدوم بیشتر حال میکنین از کدوم بدتون میاد 1404/03/01 | 12:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 طنازو شاهینو امیر حسین نگار از همشون بدترن علیو میشه تحمل کرد اینارو نهه از طناز خوشم میاد ولی بقیه رو موافقم😂علی خیلی شوته ترانه هم اوایل ک میگفتن نرمه فلان هطچی نمی گف می خندید خوشم نیومد ازش
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 5231 تو قسمت ۱۸ پریسا ب فرشاد گف پارتنرت خیلی بچه نگار چرا چیزی نگف نگاه میکنه فقطبی اعتماد بنفس و عقده ایهآدم بی اعتماد بنفسم توان دفاع از خودشو ندارهفعلا همهم بر علیه شنفرشادم که باهاش بهمزد ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمهی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفࢪَج♥🌿.
uhaha_gilili عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 751 تو قسمت ۱۸ پریسا ب فرشاد گف پارتنرت خیلی بچه نگار چرا چیزی نگف چون قشنگ ریده بود و خشصیتشو نشون داده بود اگه یچی میگفت بدتر بهش میریدن قبلش کلی حرف بد زدن ولی چیزی نگفت بهشون
درجستجویخدا عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 13335 از هیچکدوم ، اینا آدم درستی بودن همچین جایی شرکت نمیکردنفقط یکم بینشون سودا بافرهنگه درست و غلط بودن کسی مشخص نمیکنه ! هرکسی اختیار خودش داره! شاید تو فرهنگ تو جامعه تو غلط توفرهنگ و روش زندگی اونا چیزی غلطی نیست صرفا مسابقس و پیداکردن یار ک بهشون بیاد
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 از ماهرخ و میلاد خوشم میاد از نگار متنفرم منمممم ولی این قسمت قهر کردننن
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 فرشاد و ماهرخ و میلاد اوکین😂 البته من تا قسمت ۱۳ دیدم شاید قسمتای بعدی اینام مزخرف شده باشن فعلا خوبن من تا ۱۸ دیدم😂
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 20719 منمممم ولی این قسمت قهر کردننن قسمت آخر و هنور ندیدم این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 از هیچکدوم ، اینا آدم درستی بودن همچین جایی شرکت نمیکردنفقط یکم بینشون سودا بافرهنگه سلیقه ایه ب هرحال من برنامشو دوس دارم ب نظرم ادم می تونه تحلیل کنه و بدردش بخوره سودا مظلومه و واقا نمیدونم چرا امیرحسینو ول نمیکنه پسره خیلی سمیه واقا خوش ب حال زنش ک جدا شده
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 20719 بچه ها راسته که میگن طناز افغانیهه؟ اره یکی از والدین ش افغان این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
fall_girll عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 9752 چرته ولی خب عادتمه شروع کنم باس ببینم تاتهشفقط ماهرخ نگار ک حال بهم زن و رومخهههه اعتماد بنفسشم ککشته همه رو خودشو ب همه میمالونه بعد میگمنو میخوان همه رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 طناز دوست داشتنیه از همه ی پسرهای این برنامه بدم میاد پریسا هم از نظرم هیچ زیبایی نداره نمیدونم چرا ... ن پریسا خوشگل نیس اصن صداشم رو مخه ولی شخصیتش فک نکنم اونقد بد باشه
rasaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 177 علی خیلی چصه خودشو میگیره خیلی ادعا داره الانم یهو برگشته میگه ترانه رو نمیخام دلم سوخته بود واسش