2777
2789
عنوان

چجوری بعضی پدر مادرا انقد عاقلن

295 بازدید | 31 پست

ربطی به سوادم نداره اصلا 

مامان بابای من ۶۰ سالشونه 

ولی اندازه یه بچه احترام و عزت و 

.. نمیفهمن

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موقعیت اجتماعی و اینکه خودشون میخوان و زندگی براشون جدیه باعث میشه که عاقلانه رفتار کنن 

بعضیا انقدر بیخیالن نسبت به همه چیز که آدم لجش در میاد از این همه بیخیال بودنشون یکیش بابام

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

منم همیشه سوالم همینه. گاهی می‌دیدم پدرمادرا چقدر برای خواسته های بچه هاشون ارزش قایلن و به چشم یه انسان صاحبنظر بهشون نگاه میکنن ولی تو خونه ما حق تصمیم گیری فقط با پدرو‌مادر بود. 

من مامان بابام مثل بچه رفتار میکنن خیلی خسته شدم

بخدا ابرو برام نزاشتن 

جلو خانواده شوهر 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

موقعیت اجتماعی و اینکه خودشون میخوان و زندگی براشون جدیه باعث میشه که عاقلانه رفتار کنن بعضیا انقدر ...

موضعیت اجتماعی نیست واقعا 

یه کسایی میبینم که حتی سواد خوندن و نوشتن ندارن 

ولی اداب و احترام بلدن 

یکسانی لیسانس دارن ولی هیچی هیچی 

من مامانم خ خوبه ولی بابام نمیدونه چیو کی باید بگه یا نگه حتی جلو مهمون راستش منم خجالت میکشم بیشتر ...

وای من جلو خانواده شوهر آب شدم