2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لطفاً

38 بازدید | 2 پست

سلام خانوما توروخدا کسی تعبیر خواب بلده بگه مرسی❤️❤️

خیلی ذهنمو درگیر کرده خوابه

خواب دیدم باردارم یهو تو اتاقم بچم بدنیا اومد بغلش کردم درگیر این بودم چه جوری بهش شیر بدم بعد دیدم درو زدن انگار منتظر مهمون بودم درو باز کردم عروس خاله مامانم که مرده اولین نفر اومد داخل خونه گفت عروسک بغلته دیگه بعد خونمونم شلوغ شد فقط هم فامیلای زن بودن اینا بعدش به شوهرم گفتم بچه زود بدنیا اومد این زایمان زودرس حساب میشه بعد رفتم اتاق با بچم حرف میزدم میگفتم قول بده قوی باشی زود بزرگ شی اونم با من حرف زد پسرم بود 

بعد الان تو واقعیت جاریم حاملس تو خواب زودتر از جاریم بچه من بدنیا اومد تو خواب دیدم جاریم مامانش رفتن پیش بچم اومدم دیدم اینا پیش بچمن خیلی استرس گرفتم

بعد اینم بگم تو اقدام نیستم فکر بارداری هم واقعا نبودم خیلی ذهنمو درگیر کرده خوابه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.