2777
2789
عنوان

همسر یا پارتنرتون بعد از چند بار نسبت به گریه هاتون بی محل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم....چه صبوری عزیزم

فداتشم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اگه مثل شوهر نی نی سایتی ها درنیاد آره

تا آخر عمر همیشه به گریه ری اکت دارن

ولی خاعرم کلا جلو بقیه گریه نکن حتی شوهر حتی خانواده

تصورشون ازت میشه کسی که دائم درحال گریه و ناله اس

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

اگه مثل شوهر نی نی سایتی ها درنیاد آرهتا آخر عمر همیشه به گریه ری اکت دارنولی خاعرم کلا جلو بقیه گری ...

خودم راستش جا خوردم چرا زدم زیر گریه...معمولاخیلی کم اشکم درمیاد

مراقب خودت باش عزیزم...

دیگه حالا که فایده نداره .....

چون گریه نمیکنم هم چشمام خشک شده و ضعیف ...هم قلبم سنگین شده بعصی وختا قشنگ حس میکنم در حد هزارم ثانیه نمیزنه ....

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده