2777
2789
عنوان

همسر یا پارتنرتون بعد از چند بار نسبت به گریه هاتون بی محل شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکن با خودت...حیف سلامتیت نیس

اینم از شخصیت عنه منه دیگه .....چن روز پیش جراحی داشتم ....شبش داییم بهم زنگ زد گف شنیدم عمل کردی ولی تو که صدات به شکم پاره ها نمیخوره ....

کلن اهل ناله و گریه و زاری اینا نیستم ....

چن وخ پیش شوهرم گف میترسم از روزی که بغضت بشکنه ....گف میدونم اونروز خدا درجا منو نابود میکنه 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اون اوایل من حالم بهتر بود و اگر گریه می‌کردم واقعاً می‌ترسید. الآن واقعاً اوکی نیستم و زیاد گریه می‌کنم. واکنشش از اون‌موقع کم‌تره ولی کاملاً اهمیت می‌ده، تلاش می‌کنه خوش‌حالم کنه و از دلم دربیاره و گریه‌م رو قطع کنه. بعد از دو سال و نیم رابطه و حدود سه سال و نیم آشنایی.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

شوهر من ۴ساله باهاش ازدواج کردم زندگی میکنم

اذیتم میکرد آزارم میداد زخم زبون میزد تو خونه زندانیم می‌کرد  همیشه کتکم میزد همیشه  با زور و خشونت راب...... داشت و خیلی اذیت میکرد و خیلی ناراحتم کرده و تو آیت سه سال خیلی دلمو شکسته

تو همه این موارد تو این ۴سال  کار شب   و روزم فقط گریه هست و گریه 

البته الان یه ساله بهتر شده  برام خرید میکنه نازمو میکشه محبت میکنه ولی خب چه فایده

زخمای قلبم خوب نمیشه

چال  سگک کمربندش روی شونم  درست نمیشه

خط های خونی بدنم که مال کمربندشه درست نمیشه

بدن کبودو سیاهم دیگه خوب نمیشه

قلب شکسته من دیگه تیکه هاش بهم نمیچسبه 

ته قلبم هنوز دوسش دارم و نگرانش میشم

ولی دیگه چه  فایده

لعنت به این زندگی

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

ببین همیشه اینجوری نگو پیشش و گریه نکن ک عادی نشه براش..

دیشب خودمم از گریه خودم تعجب کردم نه قضیه مهمی بود و نه واقعا اون طفلک چیز خاصی گفت نمیدونم چی شد زرتی زدم زیر گریه اونم تو تماس تصویری🤦‍♀️😅

دیشب خودمم از گریه خودم تعجب کردم نه قضیه مهمی بود و نه واقعا اون طفلک چیز خاصی گفت نمیدونم چی شد زر ...

اوخی 

اشکال نداره دلت پر بوده بدنت احتیاح پیدا کرده ناز کنه براش😂

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

چون خیلی گریه ای نیستم گریه کنم دور از جون جونش در میاد من دخترم شاید کلا دو بار اشک منو دیدی یکی سر فوت خواهر شوهرم یکی هم از دست همسرم شاکی بودم موقع بحث گریم گرفت وگرنه حتی وقتی ب شدن با زودپز سوختم به خاطر بچم گریه نکردم ولی مردم از درد میلرزیدم فشارم افتاده بود حتی وقتی ی حرومی بهم تعرض کرد بازم تا اومدم تو رفتم تو حموم گریهامو کردم بعد اومدم بیرون ک دخترم نفهمه 

اگر اشک تو چشام جمع شه پسر و دختر و شوهرم سریع چشاشون اشکی میشه چون میدونن من تو خودم میریزم اصولا