2777
2789

لطفا اگه میتونید برام دعا کنید و هرکسی تونست سوره انشقاق بخونه 

کسی نیست واسم بخونه بعد از کلی درد هنوز دهانه رحمم دوسانت باز شده😭😭😭😭💔

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه آب گرم روی دل و کمرت بگیر تا آروم تر شی 

خدا بزرگه عزیزم فقط بگو من میتونم مثل این همه خانم که از اول تا الان زایمان می‌کنند.

اگر توپ هست پیشت بشین روش قر بده یا بالا پایین بپر روش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
آروم باش من برات میخونم.نفس عمیق بکشحواست باشه تا ۱۰ سانت نشدی زور نزن

ممنون عزیزم 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
عزیزم الان بیمارستانی من برات میخونم توهم سره زایمان برام دعا میکنی میگن سره زایمان دعا میگیره دعا ک ...

چشم گلم ،دستت دردنکنه😭

چند ساعته درد داری ؟ رفتی معاینه گفت دو سانته ؟

از دیشب ساعت 12 اره تا الان 5بار معاینه شدم

برو یه آب گرم روی دل و کمرت بگیر تا آروم تر شی خدا بزرگه عزیزم فقط بگو من میتونم مثل این همه خانم که ...

نمیتونم از رو تخت بیام پایین چون ضربان قلب بچه مداوم بابد چک بشه

وای منو از همون بچگی گفتن نمیتونن زایمان طبیعی داشته باشمفقط سزارین

خیلیی سخته 😭💔

از دیشب ساعت 12 اره تا الان 5بار معاینه شدم

بشین پاشو کن قر کمر بده دوش بگیربا آب گرم زیر شکمت ماساژبده  ببخشید نوک سینه هات بگیر ماساژ بده  تند تند راه برو 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜