مادر زنداداش م رو پیشش بردن دارو داد. مادره که اعتقادی نداشت سرطانش هم پیشرفته بود فوت شد ولی میگفتن اونجا کسایی هستن که خوب شدن دقیق نمیدونم. یادمه تو بطری های یه بار مصرف بهش یه داروی آبکی به رنگ آب داده بود.
مادر زنداداش م رو پیشش بردن دارو داد. مادره که اعتقادی نداشت سرطانش هم پیشرفته بود فوت شد ولی میگفتن ...
عزیزم گرفتن دقیقا همینه داروش .ولی مادرم اعتقاد نداره و نمیده پدرم بخوره .اما پدر دوستم مصرف کرده و توده 13 سانتیش شده 3 سانت .نمیدونم چطور قانعش کنم بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم گرفتن دقیقا همینه داروش .ولی مادرم اعتقاد نداره و نمیده پدرم بخوره .اما پدر دوستم مصرف کرده و ...
چند نفر که خوب شدن رو بهش نشون بده یا رفتی اونجا تلفن بگیر با مادرت صحبت کنن پدرت رو هم قانع کن بنظرم امید داشتن از هر چیزی تو این موقعیت برای بیمار بهتره. انشالله پاتون شفا پیدا کنه.