2777
2789
عنوان

اومدم از خودم خبر بدم بهتون

359 بازدید | 14 پست

سلام دوستای قشنگم

تو‌ تاپیک‌های مختلف برام پیام گذاشتین و نگرانم بودین گفتم جبران محبت‌هاتون از خودم و پروسه طلاقم و کارهایی که تو این ۲سال کردم بهتون خبر بدم

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

یعنی بعد دو سال اومدی ؟

ایول ایول 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از خودم بگم

منی که شوهرم ۶سال حبسم کرد نذاشت درس بخونم سرکار برم 

تو دوسال و نیمی که اومدم خونه پدرم ادامه تحصیل دادم و الان ترم اخر لیسانسم

۲سال تو شرکت محصولات غذایی مشغول به کارم و ارتقا سمت گرفتم و درامدم خوبه شکرخدا

دارم‌زبانم‌ رو‌ادامه میدم

ماشین گرفتم و دستم به رانندگی راه افتاد و ماشین بهتر صفر خریدم و الان همه جا با ماشینم میرم

بالای ۱۰شهر ایران رو سفر کردم

دوستای خوب و تحصیلکرده با جایگاه اجتماعی و لول بالا دارم

کلی خواستگار دارم که منتظرن تکلیفم‌ روشن بشه و جلو بیان اما من فعلا تمایلی به ازدواج ندارم

شوهرم‌عدم تمکین منو گرفت

مرتب دادخواست تعدیل زد و اقساط سکه‌ام‌ رو به سالی یه دونه کاهش داد

منم دادخواست طلاق دادم

هفته پیش بعد از ۶ماه جلسه تشکیل شد

منتظر رای هستم

قاضی حرفامو شنید دید که جوونم چندسال مفارقت جسمانی داریم و کل حق و حقوقم رو میبخشم و بچه ندارم 

از طرفی وکیلش اومده بود و گفت اقا راضی به طلاق نیست

ببینیم خدا چی میخواد 

توکل به خدا

عزیزم خداروشکر هزار مرتبه شکر که حالت خوبه

از ته قلبم برات ارزوی بهترین ها میکنم و هر کجا و تو هر موقعیتی که هستی حال دلت خوب باشه

همیشه به یادت بودم و دوسدارم که حالت خوب باشه از شوهرت چه خبر؟پشیمدن نشد؟

وای عزیزم خوبی

ماشاالله بهت

انشاالله درست میشه

یه خبری اینجا خوندم گفتن اگر خانم دو سال تمکین نکنه با بخشیدن مهریه میتونه طلاق بگیره

گویا یه قانون جدیده چند نفر از کاربرها تایید کردن

حتما مشورت بگیر 

انشاالله موفق شدی برامون تاپیک بزن

دست خدا به همراهت

راستی تو این چند سال همسرت و خانوادش پا پیش نذاشتن؟؟

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
عزیزم خداروشکر هزار مرتبه شکر که حالت خوبه از ته قلبم برات ارزوی بهترین ها میکنم و هر کجا و تو هر م ...

مرسی از اینهمه لطف و محبتت عزیزدلم 

منم براتون ارزوی سلامتی و حال خوب دارم

من مستقیم باهاش حرف نزدم تاحالا

ولی تو هر دادگاهی رفتیم به قاضی گفت برگرده سر زندگیش چرا ول کرد رفت! یادش رفته چه بلاهایی سر من اورد

دست به زندگی و اسبابش نزده 

اما میدونه من دیگه برنمیگردم ولی راضی به طلاق نمیشه تا راه زندگیم باز نشه میخواد زیرعقد نگهم داره و اذیتم کنه

وای عزیزم خوبیماشاالله بهتانشاالله درست میشهیه خبری اینجا خوندم گفتن اگر خانم دو سال تمکین نکنه با ب ...

قربونت برم ممنونم ازت

منم باهمین دلایل درخواست طلاق دادم و هفته پیش دادگاهش تشکیل شد

توکل به خدا 

خبری که دادی خیلی خوشحالم کرد خدا از دهنت بشنوه

مرسی قشنگم

پاپیش نذاشتن اما پیش همه اظهار ناراحتی و پشیمونی کردن

انگار تازه فهمیدن چی شده و مثل من پیدا نمیکنن

خواهره هنوزم پروفایل و بیوگرافی میذاره میگه زندگی داداشم خراب شده به هم خورده و… هنوز براشون تموم نشده

عزیزم دعا کن برام شرشون از زندگیم کنده بشه

مرسی از اینهمه لطف و محبتت عزیزدلم منم براتون ارزوی سلامتی و حال خوب دارممن مستقیم باهاش حرف نزدم تا ...

قربونت عزیزم 

ایشالله که هر چی به صلاحته برات رقم میخوره وهمیشه برات دعا میکنم ما رو از خودت بی خبر نذار دست خدا به همرات

قربونت برم ممنونم ازتمنم باهمین دلایل درخواست طلاق دادم و هفته پیش دادگاهش تشکیل شدتوکل به خدا خبری ...

شما خیلی پاکی

مطمئن باش خدا راه برات باز میکنه

شما و چندتا کاربر همیشه تو ذهنم هستین

این قانون تازه تصویب شده و بستگی به قاضی داره

توکلت بخدا 

انشاالله تاپیک بزنی و خوش خبر باشی

یک هفته روزی یه دونه یاسین بخون هدیه به امام رضا عجیب حاجت میده

ایام به کام مارو هم بیخبر نزاری

فعلا

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
قربونت عزیزم ایشالله که هر چی به صلاحته برات رقم میخوره وهمیشه برات دعا میکنم ما رو از خودت بی خبر ن ...

ممنونتم عزیزدلم 

مرسی از محبتت

شاد و سلامت باشی

حتما خبر خوب براتون میارم

شما خیلی پاکیمطمئن باش خدا راه برات باز میکنهشما و چندتا کاربر همیشه تو ذهنم هستیناین قانون تازه تصو ...

ممنونم از لطفت مهربونم

چشم حتما نذری که گفتی رو شروع میکنم چون عاشق امام رضام و برای این حاجتم با خودش بستم

قراره برات خوش خبر باشم قشنگم

دورت بگردم 

نگاه خدا همراه هر لحظه زندگیت