2777
2789

سلام دوستان

من دو ماهه عقد کردم

قبل از برنامه ی عقد عموی مادر نامزدم فوت کرد و ما هم بدون سر و صدا و ساده و با مانتو شلوار رفتیم محضر عقد کردیم و برگشتیم.

منتظر موندیم تا چهلم رو بدن، بعد از چهلم هی این دست و اون دست کردن امروز و فردا کردن، گفتن زشته ما بیایم عروس ببریم، تا چندتا عروسی برگزار بشه بعد! که پدربزرگ نامزدم فوت کرد! دیگه موندیم تا چهلم

چهلم هفته ی دیگه ست!

حالا نامزدم دیشب پیام داده پدرم گفته با خانواده ی خاله ت اینا هماهنگ کنیم بریم یه سفر شما بیاین سر خونه زندگیتون!

من قبول نکردم گفتم باید حداقل چندتا بزرگتر از طرف ما باشن چندتا بزرگتر هم از طرف اونا

آرایشگاه و آتلیه هم بریم 

بعدش خواستین برین سفر، هم مشکلی نیست!

حالا نامزدم میگه از طرف ما هیچ خانومی نمیاد! آتلیه هم یه جای ارزون بریم! اوضاع مالیم اصلا خوب نیست!!!

ما حتی حلقه هامونم ننداختیم رو انگشت هم

میگه همینجوری بهت میدمش بندازش رو انگشتت!!!

از دیشب خیلی ناراحتم

البته ناگفته نماند این ازدواج دوم هردومونه

اما خب دوس ندارم همچین بی هیچ و پیچ برم سر خونه زندگیم!

میشه لطفا راهکار بدین؟ 

من چیکار کنم؟ 

اگه واقعا مراسم دوست داری هیچ جوره کوتاه نیا

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط برو آتلیه عکس بگیر بخشی از پول آتیله هم با شما باشه نصف نصف نه همش

چرا اونوقت ؟؟؟؟ این نظرات غیر منطقی رو از کجا میارید؟ 

ازدواج کرده که دنگ آتلیشم بده؟ 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

والله مراسم که نهتوی خونه حداقل عموها و دایی هام باشن

خوب این توقع زیادی نیست 

چرا میگه از طرف ما هیچ خانومی نمیاد ؟؟؟

چرا اونوقت ؟؟؟؟ این نظرات غیر منطقی رو از کجا میارید؟ ازدواج کرده که دنگ آتلیشم بده؟

من خودم از فامیل جماعت حالم بهم میخوره 

و مراسم نگرفتم ازدواج اول هم هست

پشیمون هم نشدم

سفر خارجی رو ترجبح دادم .

شمام نظر پرسیدی و گر نه اگر دوست داری برو ۱۰۰۰ نفر مراسم بگیر خواهر من 

سلام عزیزم اگر ازدواج دوم هست قبلا لباس عروس و اینارو تجربه کردی.ولی خوبه یه دورهمی کوچیک داشته باشی ...

عزیزم من ازدواج قبلیم جدا شدم

اصلا شب عروسیم به دلم نبود و همش گریه می کردم

الانم جشن نمیخوایم ولی خب یه دورهمی خانوادگی که من حساب کردم زن و مرد روی هم از طرف ما ۳۰ نفر میشه

من خودم از فامیل جماعت حالم بهم میخوره و مراسم نگرفتم ازدواج اول هم هستپشیمون هم نشدمسفر خارجی رو تر ...

اصلأ بحث من مراسم گرفتن و نگرفتن نیست 

شما میگی نصف پول آتلیه رو هم خانم بده 

این وسط آقای داماد چیکارست ؟!