2777
2789

وقتی با شوهرم ازدواج کردم بیکار بود بعد داداش بزرگش ی طرح صنعتی دام پروری راه میندازه و شوهر منو میزاره سر کار و چون خودش کارمند بود صبح باید میرفت سر کار شوهر من مجبور بود هر شب نگهبان باشه و نیاد خونه وقتی هم میومد خونه چون شب نخوابیده بود صبح میخوابید تا ظهر هر وقت هم اعتراض میکردم میگفت ن داداشم اذیت میشه ما از اول این قرار گذاشتیم ک من شب برم اون ظهر ها بره و چند سالی با همین منوال گذشت منم مجبوری ادامه میدادم بعد داداش تصمیم میگیره یکسال بره انتقالی ی شهر دیگه برای ارتقا پستش و مسولیت کامل میندازه گردن شوهر من و شوهرم بدون اینکه ب من بگه و منو در نظر بگیره قبول میکنه تا داداشش پیشرفت کنه و من همیشه از نظر توجه محبت وحضورش تو خونه ناراحت بودم چون اصلا نمیومد خونه دیگه تا اینکه داداشش کمباین ثبت نام کرد و شوهر منو راننده کمباین کرد و اللن ماهی ی بار هم نمیاد خونه و چون کمباین قسطی خریدن همه پول میریزه حساب برادرش هر وقت میگم پول لازمم میگع پول ندارم اون خودشو زندگی زناشویشو فدای داداشش کرده و اصلا زن و بچش الویتش نیست هر وقت هم حرفشو پیش میکشم دعوا میشه همش میخواد ب داداشش ثابت کنه ک من زن زلیل نیستم و همون مردی هستم ک تو میخوایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم . اینا شراکت خودشونو دارن. حتما اون یارو چیزی حالیشه که این کمکی ش شده. و اینکه اینقدر تو جیک ...

از بس همیشه خستس اهمیتی نمیده ب زن و بچش منو‌بچم همیشه تو خونه تنهاییم 

ن کمباین قسطی خریدن شوهر من باید کار کنه قسطشو بده ی چیزی هم ب داداشش بده

بنظرم طبیعیه شوهر شما بیشتر باید کار کنه از یه طرف ایده و طرح ها از برادر شوهرته بنظر میرسه چیزای اداری و مسائل مالی هم برادر شوهرت بهتر سر در میاره 

خوب شوهرتم حقوقش را میگیره اگه حقوقشو نمیده اون یه بحث دیگه است و اینکه همسرت به شما توجه نمی کنه رب ...

درسته منم بهش میگم دارم ب جدایی فکر میکنم خودم تنها باشم میگم تنهام انتظاری از کسی ندارم ولی شوهر دارم تنهایی میکشم برام سخته

بنظرم طبیعیه شوهر شما بیشتر باید کار کنه از یه طرف ایده و طرح ها از برادر شوهرته بنظر میرسه چیزای اد ...

کجاش طبیعیه خودشو فدای کارش کرده اصلا محبت وتوجه نداره ب زن 

بقیه هم تنهان. شوهرم سه روز ، روزکاره سه شب شبکار. بیشتر از ۱۴ ساعت در هر شبانه روز نیس . بیخیال.

کی میاد خونه وقتی میاد خونه دوساعت میخوابه و دوباره میره سر کار 

کجاش طبیعیه خودشو فدای کارش کرده اصلا محبت وتوجه نداره ب زن

محبت و توجه ربطی به کار نداره مطمئنن اگه همسرتون با شما مشورت میکرد و توی این تصمیم ها دخیل بودیم الان همراهی و همدلی بیشتری داشتید.