2777
2789

یعنی قران که این همه از احترام به والدین و صله ارحام گفته میخواین از ایه اش برای قطع رابطه خانواده شوهر استفاده کنید؟!

بالاخره قران قبول داریم یا نداریم؟!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاپیک رو ندیدم ، در مورد تاپیک تعطیل شده تاپیک نزنید ، قطع دسترسی میشوید . در ضمن صحبت کردن از م ...

احسسسسسسسسسسسسنت

😎 67 روز پیش تولدم بود اونایی که کادو ندادن امروز اماده کنند 😎
یعنی قران که این همه از احترام به والدین و صله ارحام گفته میخواین از ایه اش برای قطع رابطه خانواده ش ...

موافقم💓🌷👍

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
یعنی قران که این همه از احترام به والدین و صله ارحام گفته میخواین از ایه اش برای قطع رابطه خانواده ش ...

استارتر خودش گفت آیه ای از سوره یس هستش من یادم نیس چی بود

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

من فقط یه آیه شنیدم در مورد اینکه اگر کسی بخواهد شما رو طلسم یا جادو کنه( ربطی به خانواده شوهر نداره) باطل میکنه

ومکرو ومکرالله والله خیروالماکرین

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔