2777
2789
عنوان

بچه ها تو بیمارستانم عمل کردم

707 بازدید | 61 پست

اپاندیس   ولی از دوازده شب تا الان درد کشیدم برام دعا کنید 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا حالت عالی میشه خدا هواسش بهت هست 🙂✨

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

خوب دیگه سختیت تموم شده خداروشکر الان دیگه هرچی بهتر بشه حالت انشاالله منم دوهفته دیگه جراحی دارم به ...

ممنونم دعا کنید برام   انشالله جراحی توهم به خیر میگذره

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

ایشالا حالت عالی میشه خدا هواسش بهت هست 🙂✨

ممنونم اجی جونم  ولی بخدا از دوازده تا الان مردم و زنده شدم 

سلام قزات ایسه هایته بیمارستان؟‌ خاصی؟ ایشو بو بیژن شیافو بو بنن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

سلام باوانم اره اولا  هام بیمارستان له ایواره بسترسم  یهویی پیش هات  ولم بره حالم ویرانه

وتم بشکم تاپیک بم کمه وقتم له بچت چون وتیانه تا بیانی ناوت ن او ن هیچه بخه ویت منیش له کلا نوخوش بوم دوسه روژ هیچم نخواروه معدم خریکه کونا اوت 

فداتشم من عزیزم انشاالله که به زودی حالت خوب میشه گلم تو سختیشو پشت سر گذاشتی

اره   خیلییی  سخت بود خیییلی

سلام باوانم اره اولا هام بیمارستان له ایواره بسترسم یهویی پیش هات ولم بره حالم ویرانه

منیش اپاندیسم عمل کرده همرات خو هس؟ بوتایی دایکو بهاتای خوا گورس هر اوه زو چویته راحت اوی تا ده روژ فره هوش خوتو بوا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وتم بشکم تاپیک بم کمه وقتم له بچت چون وتیانه تا بیانی ناوت ن او ن هیچه بخه ویت منیش له کلا نوخوش بوم ...

ای خوا دی وا کی اوه حداقل بیژه سرمی وصل کن بوت

منیش اپاندیسم عمل کرده همرات خو هس؟ بوتایی دایکو بهاتای خوا گورس هر اوه زو چویته راحت اوی تا ده روژ ...

اره کوره دایکم هاته ولم فقیره خویشی نخوشه وتم بچورو قراره خویشکم بیت