2777
2789
عنوان

بچه ها تو بیمارستانم عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 61 پست
ای خوا دی وا کی اوه حداقل بیژه سرمی وصل کن بوت

وتم ولا کردیان

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

منیش اپاندیسم عمل کرده همرات خو هس؟ بوتایی دایکو بهاتای خوا گورس هر اوه زو چویته راحت اوی تا ده روژ ...

ایرووو ده روژ ایش اکیشم

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خوا دی وا کی اوه حداقل بیژه سرمی وصل کن بوت

چون نخوتیته

چون نخوتیته

تک دانک قسه اکم له سایتا مشغول بوم خوم نوردو

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

تک دانک قسه اکم له سایتا مشغول بوم خوم نوردو

اهااا ژینو توخوا دعام بو که  حالم خوش نیه 

انشاالله که که هیچ موقع دیگه درگیر این مسائل نمیشی عزیزم خداروشکر عمل سختیم نداشتی من عملم سخته متاس ...

ممنونم عزیز دلم  انشالله  که توهم  بخیر بگذرزه

ایرووو ده روژ ایش اکیشم

نه وله دی بخیه ت هس🤐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ای واویلا من چی کم به منالکم

اشی یکی بیتو مال تکتا ناتانی کار کیت اشی زور لیت نکفی پریا نچیتو بخیه کانو بر بیت بیکاته فتق

اشی یکی بیتو مال تکتا ناتانی کار کیت اشی زور لیت نکفی پریا نچیتو بخیه کانو بر بیت بیکاته فتق

ایروووو ن کوره هوشم هش

ممنونم اجی جونم ولی بخدا از دوازده تا الان مردم و زنده شدم

دورت بگردم عزیز دلم

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

خدانکنه مهربونم

چاکریم آبجی 😂🙂♥️

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....