محبتی بهت بکنم یا ببخشمت
دیگ خسته شدم دیگ دستمو تا آرنج ک ن تا شونه شستم اصلا دیگ غسل کردم دیگ چیزی از تو توی دلم نمونه ن خوبیات ک البته خوبی هم نداری سرتاپا بدی و بدجنس دیگ تو واسم مردی تو دلم مردی تموم شدی رفت تو خودخوااه ترررین و عوضییی ترررین ادمی هستی ک دیدم جووونیمو سلامتیمو عمرمو زندگیمووو حروم تو کردم و قدر ندونستییی هیچ موقع دوستم نداشتی ولی میدونی چیه من چیزی از دست ندادم من تنها بودم و باتنهایی خوو گرفتم ولی توچی؟ تو کسیو از دست دادی ک همیشهه باتموم بدیات بدخلقیات بی محلیات خود خواهیات بد دهنیات اینک برام چص مثقال ارزش قائل نبودی و من دیووونه وار دوستت داشتم دیگ از همین امشب تماااام تلاشمو میکنم از دلم بندازمت بیرون میدونی چراا چون دیگ از چشمام افتادی این همه سال سختی کشیدم دم نزدم نخوردم نپوشیدم نگشتم زندگی نکردم ولی پا ب پات تاهمین امشب کار کردم ک همه فشارا روت نباشه ازهمه چیم گذشتم تاخوشحال بشی چندساله مریضم و ب روی مبارکت نمیاری چندوقته درد دارمو ناخوشم نمیبنی ؟دیگ تموم شد از من بتو خیری نمیرسه من یه زن قوووی ام یه مادر قوووی خیلیی قووی اونقدر قوووی هستم ک تورو از دلم شوتت کنم بیرون دیگ هیچ خیری از من بتو نمیرسه دیگ هزاریی از من بتو نمیرسه دیگ پولام فقط خرچ خودمو بچم میشه قسطات مونده؟خب ب من چه ک کرایه خونه و خرج خونه نداری ؟بازم ب من چه دیگ خودتی و دنیای غرق مشکلاتت و منم بچمو یه دنیا عشق و علاقه خدایااا هزارانبارشکرت اگر از اون بی لیاقت مردونگی و عشق و محبت وحمایت ندیدم ب جاش شیرپسری دادی ک با قلب و دستهای کوچولوش غم دلمو تسکین میده و هزاران هزار برابر بهم محبت داره
کوچولوی نازم ببخشزد ک وقتی دوماهت بود مادرت هنووز زن قویی نبود خواست با زدن رگش جفتمونو ببره پیش خدا دیگ اون حماقتو نمیکنم رد بخیه رو دست مامانت یاداوری اون روزا و شبای سخته ک ب قووی بودنم ادامه بدم