2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟یعنی ناامید نباشم؟شما مشکلی داشتین؟

آره‌! چرا امیدوار نباشی؟! تا یک سال، یک سال و خورده ای که کلا طبیعیه چون هر ماه احتمالا بارداری ۲۵ درصده در صورت سالم بودن زوجین حتی. نه مشکلی نداشتیم من پرولاکتینم بالا بود که قرص خوردم اومد پایین و دیگه همین....هر چیزی تو زمان خودش اتفاق می افته، فقط من استرس داشتم هر ماه و همش منتظر بودم....اون ماهی که کلا بیخیال شدم و اصلا منتظر بارداری نبودم دیگه، حامله شدم.

اون زمان هم که می اومدم منم تاپیک میزدم و کلی استرس داشتم از اینکه حامله نمیشم....یه سریا می اومدن و میگفتن همون ماههای اول باردارشدن و یه جورایی انگار مسابقه و رقابته پز حاملگیشونو میدادن به خیال خودشون البته، بعدش بعداز چندماه می اومدن تاپیک میزدن که یا پوچ بوده یا سقط کردن و دوباره دنبال حامله شدن و....یکی بود که طفلک خیلی پیگیر من بود و اونم مثل من تو اقدام بود تا سری آخر که پیام گذاشت عزیزم من چهارهفته ست که باردارم تو چی؟ من اون ماه هم نشدم و گفتم نه خبری نیست اما تو دلم استرسم رفت رو چندبرابر....ماه بعدش من باردار شدم و اون بنده خدا دیدم که نوشته پوچ بوده و ....میخوام بهت بگم تو مدتی که تو اقدامی و نگرفته اصلا اینجا نیا ناخودآگاه استرستو بیشتر میکنه...چون ناخواسته تو دلت میگی فلانی فلانی همون بار اول شد پس چرا من نمیشم در حالیکه تو از برنامه خدا برای خودت خبر نداری و حتی از آینده اون بندگان خدا هم نمیدونی، انشالله که خدا برای همه خیر و خوشی رقم بزنه.