2777
2789

دقت قبول دارید داغ امروز خیلی عجیبه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حالم بد شد واقعا الان داشتم با خودم میگفتم که تاپیک زدی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بد شد واقعا الان داشتم با خودم میگفتم که تاپیک زدی

هم خیلی عجیبه هرتاش مرگ و میره 

مادر شوهر 

مادر

و بچه

هم بدنم یخ میکرد با خوندنش

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

هم خیلی عجیبه هرتاش مرگ و میره مادر شوهر مادرو بچههم بدنم یخ میکرد با خوندنش

منم خدایی قلبم درد گرفت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

چرا واقعا اینجارو انرژی منفی گرفته حال آدم بد میشه باور کنید آرامش گرفتن از دیگران به این نحو هم حق ...

نباید اینقدر روحیت حساس باشه زندگی سخت تر ازین چیزاست و اگه اینقدر حساسی نخون

اون افراد اینجارو دارن فقط ک حرف دلشونو بزنن اتفاقا خوبه گاهی ادمو به خودش میاره

منم خدایی قلبم درد گرفت

داشتم فوت مادرمو تصور میکردم

میدونی خیلی اذیتم کرده من باخاش قهرم اصلا محبتی ازش ندیدم به عنوان دخنرش فقط بدی کرد 

داشتم فک. میکردم اگه بمیره جقدر من نابود میشم چقدر تو دلم حسرت میشه ک کاش باهام خوب میبود

داشتم فوت مادرمو تصور میکردممیدونی خیلی اذیتم کرده من باخاش قهرم اصلا محبتی ازش ندیدم به عنوان دخنرش ...

خدااااااااانکنه انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال سالم و سلامت باشن همه مادرا چه بدشون چه خوبشون 

ببین هرچقدم بد باشن نبودشون خلا ایجاد میکنه تو زندگی

خدااااااااانکنه انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال سالم و سلامت باشن همه مادرا چه بدشون چه خوبشون بب ...

اره واقعا من حاضر نیستم بمیره فقط میخوام سرش به سنم بخوره میدونی بدجور خلا برام ساخته بدجوور

هیچوقت نتونستم بفهمم علت دشمنیش با من چیه 

حتی کادوهایی ک از بچگی میخریدم پرتشون میکرد تو حیاز مینداختشون دور خرابشون میکرد جلو چشمم

نباید اینقدر روحیت حساس باشه زندگی سخت تر ازین چیزاست و اگه اینقدر حساسی نخوناون افراد اینجارو دارن ...

الان بیشتریا حساسن عزیزم به خاطر شرایط زندگیمون میایم اینجا دور هم حالا راهنمایی هست دردلی هست ولی هر چیزی گفتنش جاش اینجا نیست من به شخصه واسه حال خوبم مبارزه میکنم هی میگم فکر بد نکن فلان نکن خب مسلما چنین تاپیک هایی باعث میشه حالم خراب بشه 

اره واقعا من حاضر نیستم بمیره فقط میخوام سرش به سنم بخوره میدونی بدجور خلا برام ساخته بدجوورهیچوقت ن ...

وااای دختر مادرت افسردگی نداره؟

الان بیشتریا حساسن عزیزم به خاطر شرایط زندگیمون میایم اینجا دور هم حالا راهنمایی هست دردلی هست ولی ه ...

این حالو همه داریم وقتی اینقدر حساسی نباید بخونی

شما خیلی حساسی از روحیتون خبر دارید

سعی کن از هرچیزی درسشو بگیری و رد شی توعمق نرو

من با مامانم قهرم با اون تاپیک داشتم فک. میکردم کاش مامانم سرش به سنگ بخوره زنگم بزنه زود میرم سمتش

این روزا برا هممون هست دیر یا زود گاهی تلنری هست برامون 

وااای دختر مادرت افسردگی نداره؟

ن بابا

فقط از بچگی با من اینجور بود اصلا چشم دیدنمو نداشت کل عمرم سرکوفت زاییدن و ک و ن شستنم تو نوزادی رو داد بهم هیچیی چیزی ک میخواستمگ از بچگی برام نخرید هیچیییی اگه من میگفتم کفش صورتی میخگام تینقدر اینو میزد تو صورتم و کتک میزد ک من حالم از هرچی کفش صورتی بود بهم. میخورد😭😭😭میدونی هکیشه میگم وقتی بمیره تازه میفهمه چه بلاهایی سر من اورده

جالبه من بهنرین بچش بودم خواهر برادرم هرچی میخگاستن براشون میخرید اما من هرچی میخواستم حتی مباید میخواستم حتی میگفت تگ درحدی نیستی چیزی بخوای

این حالو همه داریم وقتی اینقدر حساسی نباید بخونیشما خیلی حساسی از روحیتون خبر داریدسعی کن از هرچیزی ...

دقیقا اتفاقا خودمم سریع رد میشم ازش فکرمو میبرم سمت دیگه ای بابا عجبا چقدر شرایطتتون آزار دهنده س میخواین شما پیش قدم بشین برای آشتی یه تیره تو تاریکی اونجوری خیالتون راحتتره فوقش اگه عقب کشید میگی خب نمیخواد دیگه منم میرم کنار