2777
2789
عنوان

مسکن ملی کیا دارن بیاید سوال دارم

67 بازدید | 4 پست

بعد ساخت امکان فروش هس ؟اینکه ۹۹ ساله هس یعنی بعد ۹۹ سال میشه مال دولت؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی. فکر نکنم ها.‌یعنی چی بعد ۹۹ سال مال دولته؟خواهرم مسکن مهر داره همسایه ها خرید و فروش میکنن. خون ...

عزیزم میدونی حدودا چند سال طول میکشه به فروش بره؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
نخیر یعنی بعد ۹۹ سال میشه مال خودت.تا اون موقع تو رهن دولت هستمیرسه به ندیده هات

عزیزم شما کلا اشتباه متوجه شدی ، ۹۹ ساله یعنی فقط اعیان برا توعه عرصه برا دولته که بعد ۹۹ سال پس میگیره اما مسکن مهرارو بعدا هرودوشو دادن به خودت حالا سوالم اینه مسکن ملی چقدر طول میکشه عرصه هم به خودت برسه