2777
2789
عنوان

اقدامم ولی پری شدم

108 بازدید | 17 پست

یک ماهه اقدامم پریودام هم بخاطر تنبلی نامنظمه در کمال ناباوری امروز لک کوچولو دیدم که ترشح  صورتی بود آخه من منتظر بود باردار شم 🤦‍♀️شوهرم عاشق بچه هست ، دخترداییم ۲ سالشه هر موقع تو مهمونیا می بینتش دلش غش میره براش خودمم دلم بچه میخواد عجیب ، امروز که پریود شدم خورد تو ذوقش  🫣

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هنوز ماه اول اقدامته 😂😂برا خود من بیخود و بی جهت ۵ ماه طول کشید هیچ مشکلیم نداشتم

من آدم صبوری نیستم آخه.  میترسم باردار نشم آخه فولیکول های ریز هم دارم 😔

حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويند با اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد و نه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!
اووو عزیزم با وجود تنبلی ک شما دارین با ی ماه اقدام ک باردار نمیشیندکتر رفتین؟

بله تنبلیم زیاد نیست کمه

انشالا ماه بعد باردار میشی واس منم دعا کن 1ساله اقدامم

عزمزمه انشالله به زودی خدا دامنت سبز کنه و مامان شی ♥️

من آدم صبوری نیستم آخه. میترسم باردار نشم آخه فولیکول های ریز هم دارم 😔

عزیزم منم تنبلی دارم و س ساله اقدامم 

دیگه چاره ای نیس باید صبوری کنه خدا ب وقتش بهت ی نی نی میده

حالا ایشالا ماه بعد نتیجه میگیری

عزیزم منم تنبلی دارم و س ساله اقدامم دیگه چاره ای نیس باید صبوری کنه خدا ب وقتش بهت ی نی نی میدهحالا ...

ناامید شدم که . پس امکان داره به سال هم بکشه. 🤦‍♀️🥹

بله تنبلیم زیاد نیست کمه

مثلا واسه من جوریه ک با وجود تنبلی پریودام همیشه منظمه در حد دو س روز عقب جلو دارم اونم ن هرماه س چار ماه دقیق میشم بعدش دو س روز یا عقب ميندازم یا جلو

ایشالا ک واسه تو اونجوری نیس عزیزم هیچوقت نا امید نشو بسپر بخدا دارو چی مصرف کردی

قبل اینکه اقدام کنم رفتم چکاپ هورمون پرولاکتین پایین بود برام دارو نوشت که ۳ ماه مصرف کردم بدون هیچ اقدامی ولی واسه کیست و تنبلی دارویی نداد گفت اقدام کن تا ۳ ماه اگه نتیجه نگرفتی دوباره بیا