2777
2789
عنوان

بنظرتون بد با همکلاسیم حرف زدم

177 بازدید | 21 پست

یه دختره هس باهاش رفیق شدم تو دانشگاه صمیمی هستیم ولی تو چت اکثر اوقات خیلی دور سین میکنه و سرد رفتار میکنه،نمیدونم فازش چیه منم دور سین کردن خیلی رو مخمه،سوال درسیم داشته باشم میگم ولش کن ازیکی دیگ میپرسم

حالا دیروز پیامش دادم سین نکرد منم ب شوخی گفتم یبار نشد پیامت بدم زود بخونی ج وضعشه،گف ببخشید بیرون بودم و فلان

بعدش اینو گفتم

واقعا نمیتونم درست شخصیتتو بفمم
حضوری خیلی خوش اخلاق و خوبی ولی داخل چت سردی و دور سین میکنی
کار واجبم داشته باشم میگم دور سین میکنی از یکی دیگ بپرسم، بهتم گفتم حساسم رو این موضوع حس سربار بودن میگیرم، اینم ن برا همه برا کسی ک حس صمیمیت بیشتری باهاش کنم🙄

اونم هیچییی نگف،خیلی زشت پیامش دادم؟اینم بگم با شخصیت دوستم میگه عین طلبکارا پیام دادی،خو چیکار کنم رو مغزمه دلم میخاد صمیمی باشیم اینطوری میکنه،من تازه هفته ای یبار پیام میدم اینطوری میکنه،بیشتر خودش پیام میده بازم دور سین کیزنه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما زیاد تو گوشی نیس حضوری که میبینیش خیلی گوشیش رو چک میکنه ؟

اره بابا ان میشه نمیخونه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بله بد پیام بدی دادیب مردم‌مگ حقوق میدین بابت زود سین زدن؟همکلاسی هستین صرفا و نخواسته زود سین بزنها ...

اخه ان میشه سین نمیکنه،خیلی بی احترامیه 

اونوقت اون هروقت سوال درسی داره با جون و دل سریع جوابشو میدم،اونوقت من ک سوال دارم جیگرمو له میکنه

من الان اینستام ۷ ۸ تا دایرکت نخونده دارمرفیق صمیمی هامم پیام بدن به ثانیه نکشیده جواب میدم

منم‌ فقط جواب یکی از رفیقامو تو اینستا میدم‌، بقیه رو تا دو سه هفته سین نمیکنم حوصله شونو ندارم برام مهم نیستن

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

اخه ان میشه سین نمیکنه،خیلی بی احترامیه اونوقت اون هروقت سوال درسی داره با جون و دل سریع جوابشو میدم ...

خب اشتباه میکنی ، وقتی میبینی اون اینجوریه تو ام اونجوری باش تا متوجه بشه چقدر رفتارش زشته

منم‌ فقط جواب یکی از رفیقامو تو اینستا میدم‌، بقیه رو تا دو سه هفته سین نمیکنم حوصله شونو ندارم برام ...

اخه یجوری رفتار میکنه انگا خیلی صمیمی ایم

بعد تو چت...

همکلاسیام راست میگفتن نچسب و سردع من ولی دویش داشتم

اخه ان میشه سین نمیکنه،خیلی بی احترامیه اونوقت اون هروقت سوال درسی داره با جون و دل سریع جوابشو میدم ...

عزیزم شما نهایتا میتونی رفتار متقابل داشته باشی اگ خیلی اذیتی

ولی نمیتونی ب کسی بگی زود سین بزن منو

باز اگ رفیق فابت بود ی چیزی

ولی دیگ ب همکلاسی ک نمیتونی بگی ک

اخه یجوری رفتار میکنه انگا خیلی صمیمی ایمبعد تو چت...همکلاسیام راست میگفتن نچسب و سردع من ولی دویش د ...

هعی ، منم یه دوست اینجوری داشتم نصف کلاس ازش متنفر بودن ولی من دوسش داشتم  🤧 خیلی تو چت اذیتم کرد اخرش ارتباطمو قطع کردم