2777
2789

چی خب😶

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خوشت نمیاد نگاه نکن خب

مگه هر کی باید هر چی مطابق عقایدش نیست نگاه کنه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی تو یوتیوب نوشته بود 

همینجوریش از کشورای دیگه عقیبیم الان که ماهم داریم پیشرفت میکنیم شماها نمیذارید انقدر هیت میدید دیگه نمیسازن 

بعد من اینجوری بودم که وا

این بیشتر نماد عقب مونده بودن ذهنه تا عقب نیوفتادن از کشورای دیگه

هرزگی رو پیشرفت میدونن

خدا بخیر کنه بچه هایی که دارن تو این دوره زمونه بزرگ میشن😔

ببخشید میپرسم ولی با عقاید شما جور در میاد؟؟؟ ولا به خدا خود آمریکاییام فکر نکنم اینجور چیزارو پسند ...

کی میگه آمریکاییا اینجور چیزا رو نمیپسندن؟

این صرفا یه برنامه ست با یه قاعده و یه سری سناریو

این آدما قراره جلوی دوربین برای شما بازی کنن

و اینا همه نسلای امروزن دهه هفتاد هشتاد هستن

جه اشکالی داره بین چهار تا سناریو و حاشیه که میبینی اصن برا اولین بار ببینی اگه دختر پسر ایرانی تو یه قاب باشن چجوری رفتار میکنن با هم؟

اولین باره دیگه

چه اشکالی داره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یکی تو یوتیوب نوشته بود همینجوریش از کشورای دیگه عقیبیم الان که ماهم داریم پیشرفت میکنیم شماها نمیذا ...

واقعااا 

آدم نگران آینده میشه

حالا بگیم هرچقدر هم بی تفاوت ولی وقتیی یه جا میشینی و راجبش صحبت میشه ناخوادگاه کنجکاو میشی ببینی چیه