2777
2789

اول اینکه سلام

خب

خرداد ماه پارسال بود ما یه سفری رفته بودیم

من یکیو مسخره کردم[فحشم ندید،مال پارسال خودمم پشیمونم]

غریبه بود نمیشناختیم همو

بماند که چیشده بود

من خندیدم بهش صحبتی نکردم 

بعد نمیدونم دوستم بهم گفت گناه داشت خندیدی بهش و اینا و من از مسخره کردن بدم میاد چون برای خودمم پیش اومده  و دلم شکسته و خیلی گناه بزرگیه حق الناس حساب میشه

بهش فکر میکنم گریم میگیره از پارسال تاحالا هر دفعه بهش فکر کردم هی اعصابم بهم ریخته میترسم منو نبخشه

مسخره نکردم فقط خندیدم اونم اصلا متوجه نشد ولی یه حس گناه و ناراحتی همراهمه 

ولی نمیتونم اصلا حلالیت بگیرم چون نه میشناسمش نه میدونم کجاست😔اون بنده خدا اصلا نفهمید ولی من عذاب وجدان دارم

مسخره نکنید لطفا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم؟

عزیز مزاح بود.تایپیک جدیدت گفتی بیاین بخندیم.الکی گفتم حس ششم دو آتیشه ام.قفل کردی.اومدم اینا و الکی گفتم دلم شکستی.

قضیه غریبه هم فراموش کن و تکرار نکن

عزیزمی شبت خوش🥰🥳😘💚

عزیز مزاح بود.تایپیک جدیدت گفتی بیاین بخندیم.الکی گفتم حس ششم دو آتیشه ام.قفل کردی.اومدم اینا و الکی ...

اهان🤣

نفهمیدم شما گذاشتی

اخه کسی نمیومد منم اعصابم خورد شد گفتم بزار قفل کنم😃