2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قسمتش چی شد من ندیدم

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

این قسمتش چی شد من ندیدم

تولد پنبه بود تو هتل واسش تولدگرفتن به اوم دختره هم خبر داده بودن که میخوان اونجا تولد بگیرن به یکی گفت که باید پنبه رو بکشن یکی تو کیک پنبه سم ریخت کشتش عبی هم داشت میرفت پیش پنبه بیمارستان تصادف کرد هردورو بردن بیمارستان دکتر فقط گفت بیمارفوت کرده که فکر کنم پنبه فوت کرده

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

بدیم دست نی نی یارم مارو تعلیق میکنه

نه من امروز یکی تعلیق کردم زن نما بود ولی تا مطعن نشدی کاری نکن

بدیم دست نی نی یارم مارو تعلیق میکنه

الانم تویه تاپیکی بودم تا گفتم اونایی کی اخرهفته ها تاپیک جنسی میزنن هول وزن نماهستن بی احترامی کردوقفل کرد تاپیکو

الانم تویه تاپیکی بودم تا گفتم اونایی کی اخرهفته ها تاپیک جنسی میزنن هول وزن نماهستن بی احترامی کردو ...

واقعا چیپس خور خودش بود اومد ریپلای کرد؟

لایک نکنید .توروخدا 

اپن مایند بودن به این نیست ک بگی همه ماهواره دارن  و گوشی دست شونه تویی ک ازدواج نکردی در مقابل منی ک ی مادرم و تو تربیت کردن بچم سهیمم نباید بگی بی بند باری یعنی از دوست پسر حامله. شدن...فعلا ک فیلم توقیف شده. اگر مشکلی نداشت ک جلوشو نمیگرفتن پس این فقط از نظر تو و امثال شما مشکلی نداره وگرنه جلو ساختشو گرفتن😄 موفق و پیروز باشی

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اپن مایند بودن به این نیست ک بگی همه ماهواره دارن و گوشی دست شونه تویی ک ازدواج نکردی در مقابل منی ...

باشه خانوم هرکی یه طرز فکری داره من اونای که گفتم بی بندوباری میدونم بازم میگم بی بند وباری یعنی از دوست پسرحامله شدن