2777
2789
عنوان

کولی بازیای همکارم وسط شرکت 😐

153 بازدید | 2 پست

یه همکار خانم دارم اگه از چیزی ناراحت باشه قشنگ کولی بازی درمیاره و یکی ب دو میکنه. اصلنم براش مهم نیس صداش بره، بقیه م بشنون و حالا بقیه چی فکر کنن. امروز سر کولر برا بار چندم داشت کولی بازی میکرد. با صدای بلند با همکار کل کل میکرد ک من سردمه و فلان و تو کل طبقه صداش پیچیده بود. از اون طرفم سرپرستمون رفته بود مشکلو حل کنه. اون همکار هم ک سر کولر با این چالش داشتن حرف گوش نمیکرد ولی خب صداشم بلند نمیکرد. دختره اخر حرفشو پیش برد ولی من باشم نمیتونم اینجوری کولی باشم بنظرت آدم شخصیتش میاد پایین. 😐🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
وای چقدر از این ادما با این اخلاق بدم میاد، اینا آبرو براشون مهم نیست تا میتونی ازش دوری کن.

منم بدم میاد. بعد جالبه برا بقیه خوب و بد تعیین میکنن. همین یه بار از طریق یه همکار دیگه ب گوش من رسونده بود ک چرا تا دیروقت کار میکنی فلان همکار پشت سرت حرف زده و بده برات مسخره میکنن. منم بهش فهموندم که ب تو ربط نداره و پاچه مو گرفت 😐 حالا ب خودش ک میرسه دیگ مهم نیس بقیه چ فکری کنن جرات داری ب خودش بگو این رفتارات تابلوعه جر میده آدمو 🤦

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.