اسکارلتتتت مدیر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 863 عنوان فرهنگیان خدا خیرشون نده | مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست حقوقم 16 ولی برام 7 واریز کردن...این همه زحمت بکش نه چیزی نه کاری کردم ونه وامی دارم دیوونه میشم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم 1404/02/31 | 21:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 863 عزیزم آروم باش ،ما همیشه باید سعی کنیم کمترین اشتباهو بکنیم.برای چک کردن مبلغ حقوقت توی فیش اینارو چ ... آره حتما اینکارو میکنم ..هنوز نیومده فیشم...یه کلاس با هنرستان داشتم امسال خونمو تو شیشه کردن یعنی هرروز بعد برگشتن مینشستم گریه میکردم خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
اسکارلتتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/22 تعداد پست: 863 دبیر چی هستی زیست وسلامت بهداشت خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
strawberrygal عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 7133 ب من ۱۴ وخورده ریختن سال اولم خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)