2777
2789
عنوان

چرا بچه نداره ولی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست
بذار،حالا شاید قبلا تو‌خونه بوده

ببین

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار،حالا شاید قبلا تو‌خونه بوده

باید جواب پس بدم ؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اصلا مشخص نیست

اره میتونه چیز دیگه باشه؟

شاید برای صاحبخونه قبلیه یا اون موقع که جوون تر بوده دوست داشته بچه دار بشه خریده

نه ببین اصلا اینایی که میگی نیست من تنها فکرم اینه که برای حیوون استفاده شه

حالا چرا انقدر میخوای بدونی و مهمه؟

بعضی ها مریضن  عجیبن

پدر شوهر من  بیماری گرفته بود یک سال زمین گیر شد  یه طوری خانوادگی برخورد میکردن که اینو به سختی جابجا میکنن تا حمام مثلا همش تو تخته 

یه شب که خونشون بودیم پرده رو زدم کنار بیرون رو ببینم دیدم یه ویلچر تو بالکن گذاشتن اون گوشه  تمام مدت اینها داشتن دروغ میگفتن  آخه ویلچر چیز بدی هست که پنهان کنی  همش مظلوم نمایی کنی

البته که من اصلا بروی خودم نیاوردم

کسی نگفت جواب پس بدی عزیزم خوب چه اهمیتی داره آخه اینهمه ذهنت درگیر شده

خب دقیقا سوالم اینجاس چرا باید تو خونه یکی کالسکه باشه در صورتی که بچه نداره

مگه حیوون داره؟

اره 

خوب آخه من ندیدم کسی برای حیوون از کالسکه استفاده کنه

چی بگم