2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخت

201 بازدید | 28 پست

رفتم توگروه مدرسه پسرم یهو یکی ازآرایشگرای محله بابام اینا اد شده بود تو گروه پسرم همسن پسرمه ما یه محله دیگه هستیم تو پیش دبستانی پیش هم بودن من پسرم یسری مشکلات داشت ازهمون موقع میگفتن بیش فعاله دیگه من برا اولش  مدرسه غیرانتفاعی پیش خودمون ثبت نامش کردم یسری مشکلات داشت پارسال ولی خیالم تخت بود اینجا اشنایی نیست بره پشت پسرم کلی حرف بزنه اون یسال وبا خوب وبدش گذروندم چون مدرسه نزدیک خونست و پسرم بامحیط مدرسه اخت شده مدیرومعلما میشناسنش دیگه گفتم تاوقتی کامل خوب نشده جابجا نکنمکه باز چالش بشه براش 

الان تا اسم اونو دیدم واقعا ازته دلم نفرت داشتم وواقعا ازته دلم گفتم به سلامت نیایی اینجا البته نه به بچه به مادره چون فضوله سر پیش دبستانی رفتن هم یروز مچش گرفتم پشت سرش بودم داشت آمارپسرمو ازمدیر میگرفت ببینه میمونه سرکلاس یانه یهو برگشت منو دید خیط شد من سپرده بودم مدیر نگه به کسی چون هم تومحل هم توفامیل میدونم آبروبرابچم نمیزاره من حتی داداشام خبرندارن به بچم دارو میدم یا تحت نظره😭

مطمئنم فهمیده من بچم اونجا گذاشتم اونم اومده یجورایی کمبود دارن اون هم محله ایها تو رقابتن حس میکنن جا موندن حتما زندادشی کسی بهش گفته بچه من اونجا میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم آروم باش عزیزمنمیدونم فقط اینکه خودتو قوی بگیر بازم تاکید کن به مدیر معلم و اینا به هیچ ک ...

مدیر ومعلمانمیگن مطمئنم حالا پسرمن شر نیست بیشترلوس وگوشه گیر بود دوست نمیشد ولی یکی داشتن شربود قشنگ معلوم بود بیش فعاله ولی هیچوقت نگفتن بیش فعاله هروقت دردسر درست میکرد والدین شاکی میشدن میگفتن پدرومادرش جداشدن مشکل روحی داره یاشیطونه

چقدر بیکاره اون خانوم

بازم میخا رو م توروش باشه چندساله قطع رابطم باهاش اوایل میرفتم اصلاح وابرو تامیرسیدم سراغ عمه دخترعمو زنداداش همه رو میگرفت یکی اازون فضولای مفسد فتنه است دیگه فهمیدم اینطوریه نرفتم دیگه

خیلی غصه پسرمو میخورم این باعمه ودخترعموهام درارتباطه فضوله ابرو پسرمو میبره

اگه گفت هم تو  خودتو بزن به اون راه 

یا میتونی با زنه دوست بشی الکی ک نره پشت پسرت چیزی بگه 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

اگه گفت هم تو خودتو بزن به اون راه یا میتونی با زنه دوست بشی الکی ک نره پشت پسرت چیزی بگه

حالم ازش بهم میخوره یه مفسد فتنه ایه دنبال حرف وحدیث آمار بردن وآماردادن بهترین کار اینه محلش ندم اونطوری بدتر میسوزه باهاش دوست شم اتفاقا بیشتر کنجکاوی میکنه 

حالم ازش بهم میخوره یه مفسد فتنه ایه دنبال حرف وحدیث آمار بردن وآماردادن بهترین کار اینه محلش ندم او ...

یاخدا

پسرت کارای خاصی انجام میده مثلا که بخواد بفهمه مگه ؟اگه هم گفت بگو خیلی فوضولی میکنه 

مدیر اینا ک نمیگه اگه گفتن میتونی شکایت کنی آزشون 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟