2777
2789
عنوان

ی چی درباره اقوام عتیقمون بگم

194 بازدید | 22 پست

پشمام ریخته اینا چرا اینطورین😐😐😐

من خوابگاهم هروقت زنگ میزنم مامانم و حالا اگ اتفاق چیزی افتاده برام تعریف میکنه روز ب روز متعجب تر میشم

وای ن از خانواده پدری شانس اوردیم ن مادری

اکثرا اگ خانواده پدریشون خوب نیس خانواده مادریشون خوبه ولی مال ما هموناهم خوب نیستن

جزئی ترین مسئله رو قایم میکنن،مثلا عروسی چیزی باشه لباساشونو قایم میکنن تا شب عروسی ک مبادا لباس ما از مال اونا قشنگ تر دربیاد،اصن اینا هیچی ی روز ب شوخی گفتن خاستگار پولدار میاد برای من و اینا(دقیق یادم نیس چی میگفتن)بعد خالم از اون طرف حسودی میکرد، بابا خاله جان الان ک خاستگار پولدار برای من نیومده که میترسی دوماد مامان من از دوماد تو بهتر باشه

وای اصن خیلی چیزا هس ک نمیشه گفت

از لحاظ روانی سالم نیستن🤣

قطع ارتباطم که ب دلایلی نمیشه کرد

شماهم همچین کسایی دارین یا فقط ما داریم؟🤣واقعا باید چیکار کرددددد

خدایا حداقل شانس اینو بهم بده ک خانواده همسر ایندم خوب باشن😔😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یکی از فامیلامون دخترش زایید سه ماه بعد زایمانش گفت بچه دار شده

پشماام🤣🤣🤣البته مال ماهم این چیزارو قایم میکنن ولی ادم از این ناراحت میشه ک اقوام نزدیکن در حد خاله و اینا اگه دور بودن ک مهم نبود

پشماام🤣🤣🤣البته مال ماهم این چیزارو قایم میکنن ولی ادم از این ناراحت میشه ک اقوام نزدیکن در حد خال ...

اره اینم نزدیک بود

فکر کن عمه من انقدر بهش برخورده بود تا مدتها نمیتونست هضم کنه و هنگ بود که انقدر با طرف ادعای دوستی و رفاقت داره اینطوری کرده با فامیل 

ما هم همینطور عزیز جان ...و خانواده شوهر هم شانس نیاوردیم😂

صبرکن ی شوهری میکنم دهن همشون باز بمونه🤣🤣

امشب مامانم ی چیزایی بهم گفت ک واقعا ناراحت شدم براش لیاقت ندارن مامان من جزئی از خانوادشون باشه

اره اینم نزدیک بودفکر کن عمه من انقدر بهش برخورده بود تا مدتها نمیتونست هضم کنه و هنگ بود که انقدر ب ...

چ بد

من از عمه ن از دایی ن از خاله ن ازعمو شانس نیاوردم

فقط قربون مامان و بابای خودم برممم