2777
2789

مهربان باش که این عمر گران می گذرد

قدر این لحظه بدان چرخ زمان می گذرد

برلبی گل بنشان دست فقیری تو بگیر 

هرچه با هر که کنی برتو همان می گذرد

آسمان را به زمین با قلم عشق بدوز

زندگی از برت این گونه روان می گذرد

خنده کن غنچه احساس برویان که بهار 

به همین سرعت بسیار جهان می گذرد 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...

منم مثل توام انقد گریه کردم دارم میلرزم

از خدا میخوام هرکی هر بدی به کسی میکنه همونجوری با همون حال پس بده خدا لعنت کنه هرکسی که باعث ازار و خوردن حق کسی میشه

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام انقد گریه کردم دارم میلرزماز خدا میخوام هرکی هر بدی به کسی میکنه همونجوری با همون حال پ ...

چندماه پیش منم حال تورو داشتم یک نفر خیلی بد اعتماد چند ساله م رو نابود کرد و حالمو گرفت . همش از خدا میخواستم جوابشو بده و من ببینم که تاوان پس میده. ولی روز به روز حال روحیم بدتر میشد. بعدش دعامو عوض کردم از خدا خواستم اونو و کاراشو در ذهن و قلب من بی  اهمیت کنه  و برام مهم نباشه . الان دارم کم کم به آرامش می رسم و واقعا داره واسم بی اهمیت میشه. امیدوارم خدا به قلب شما هم آرامش بده عزیزم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  _  ای هیچ برای هیچ  بر هیچ مپیچ  _  دانی که پس از عمر چه ماند باقی  _  مهر است و محبت است و باقی همه هیچ ...

فدات بشم کسی که منو به این وضعیت انداخته مادرمه

که از بچگی فقط و فقط اسم نادر روش بوده و از صد تا نامادری بدتر بوده برام

ارزوی مرگشو دارم

۳۲ سالمه

زندگیمو نابود کرده باعث مرگ پدرم شد و بعدش تمام حقمو بالا کشید و الانم زندگیمو سیاه کرده دعا کن برام امشب حال مرگ دارم هزار بار ارزوی مرگ کردم

فقط دعا کردم خدارو به یتیم بودنم قسم دادم راحتم کنه 

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

فدات بشم کسی که منو به این وضعیت انداخته مادرمهکه از بچگی فقط و فقط اسم نادر روش بوده و از صد تا نام ...

دعا میکنم این زندگی رو پشت سر بذاری و وارد یک دوره جدید پر از  آرامش بشی. قدرت دعا و آرزو رو دست کم‌نگیر و آرزوی مرگ‌نکن. میدونم مشکل اگر از داخل خانواده باشه چقدر روح و روان رو فرسوده میکنه.برات از خدا طلب آرامش و قدرت میکنم.  

دعا میکنم این زندگی رو پشت سر بذاری و وارد یک دوره جدید پر از آرامش بشی. قدرت دعا و آرزو رو دست کم‌ ...

مرسی عزیزدلم😭😭😭😭 از ۱۶ سالگی تو این وضعیتم دیگه توانی نمونده برام

امیدوارم خدا مسکل تورو از من زودتر حل کنه❤️