2777
2789
عنوان

کمکم کنین به مامانم بگم یا نگم

506 بازدید | 31 پست

سلام من با دوست پسرم ۳ساله باهم هستیم ایشون خانوادشو راضی کردن بیان خاستگاریم حالا مامانمم دیده چون ماشین کی ام سی خریده و داره پولدار میشه و سخت کوش هست راضی شده باهاش ازدواج کنم حالا دوست پسرم ک اسمش جواد هست ماشینشو فروخت حالشم خیلی بد شد و میگ نگرانم مامانت بفهمه مخالفت کنه با من منم گفتم مامانم همینجوریشم میشه جواد کاراشو نصفه نیمه ول کرده چون دانشگاهشو چون سرش شلوغ بوده نرفته از ترم بعد میخاد بره حالا این قضیه ک ماشینشو فروخت من موندم به مامانم بگم یا نگم موقعی ک دوست پسرم گفت نگرانم مامانتم مخالفت کنه گفتم خب من بهش نمیگم اونم گفت اخر ک میفهمه گفتم خب میگم فروخته شغل بزنه  چون پدر من موقعی ک میخاست بیاد خاستگاری مخالفت کرد گفت شغل نداره و رو ارز دیجیتال نمیشه حساب باز کرد براهمون نمیخاد بیاد خاستگاری براهمون دوست پسرم گفت پس به مامانت نگو تا چندماه دیگ که من شغل بزنم بعد بهش بگو فروخته شغل زده مامان من الان فک میکنه این میخاد ۶ماه دیگ ک قسطای چک ماشینش تموم شد بعد شغل بزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حاجی من تو باشگاه گوشیم گم شد دست به یقه سعید بودم پیدا کنه تا قبل اینکه برسم خونه 

تو چه جوری سه سال دوست بودی به خانواده ات هم گفتی😂😂

@bira_p‍ این خانواده ها کجان چرا تو خونه ما این مدلی نیست

عاشق دوست پسرت هستی، ولی بدون پدر و مادرت هم عاشق تو هستند و بهترین آینده رو برات می‌خوان و قطعا از تو باتجربه تر و عاقل تر هم هستند، با منطق همه چیز رو بررسی میکنن و احساسشون جلوی عقلشون رو نمیگیره 

پس ماجرا رو به مادرت بگو، دلیل اصلی فروش ماشین رو هم بگو

این چیزی که مامانت درمورد دوست پسرت گفته که فلانی همه کارهاشو نصفه رها می‌کنه، اگر واقعا اینطور باشه یه نقطه ضعف بزرگ برا دوست پسرت محسوب میشه 

به نفعش بهانه تراشی نکن 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
حاجی من تو باشگاه گوشیم گم شد دست به یقه سعید بودم پیدا کنه تا قبل اینکه برسم خونه تو چه جوری سه سال ...

من بیاد خاستگاریمم میگم این کیههههههه نمیشناسمممم🤣

تو خانواده مام نیس والا🙂😂

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

باز من خوبه سعید اومد خواستگاری حداقل جلوشون میتونم حرف بزنم ولی دوست پسر همیشه قفلی بود

وایییی منم.. گاهی اوقات زنگم میزد اون حرف میزد 😂 من گوش میکردم😂 ... 

بیرون رفتنم ک‌دیگه نگم‌برات😂

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱