2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزگاریکتابا و منابع اون سال همه جدید شد و وقت نبود بخریم همه رو دانلود کردیم

منم لیسانس اموزش ایتدایی ام متولد ۶۹ بخام شروع کنم نمیدونم چی ازکجا شروع کنم😭💔

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

منم لیسانس اموزش ایتدایی ام متولد ۶۹ بخام شروع کنم نمیدونم چی ازکجا شروع کنم😭💔

الان نمیدونم منابع چیه..تو دفترچه استخدامی باید نوشته باشه..زمان ما کتابای راهنمای معلم دبستان بودن و روانشناسی تربیتی و سنجش و اندازه گیری و یکی دیگه که یادم نیست و صعود چهل ساله و انسان ۲۵۰ ساله و خدمات متقابل اسلام و ایران و سند تحول بنیادین و قانون اساسی و وصیتنامه سیاسی الهی امام خمینی و یه کتاب دیگه که اسمش باز یادم رفته نوشته رهبری..و کلی تست تو کانال ها پیدا میکردم و میزدم و آزمون آنلاین میدادم

الان نمیدونم منابع چیه..تو دفترچه استخدامی باید نوشته باشه..زمان ما کتابای راهنمای معلم دبستان بودن ...

اسی پس آموزگاری درسته ؟!! آموزگار حقوقش چقدر با دبیر فرق داره ؟؟ 

یه آموزگار با سابقه مثل شما چند میگیره

اسی پس آموزگاری درسته ؟!! آموزگار حقوقش چقدر با دبیر فرق داره ؟؟ یه آموزگار با سابقه مثل شما چند میگ ...

اره بنظرم در حد هم باشن یا ۱۰۰ تومن ۲۰۰ تومن اختلاف باشه

من دو سال سابقه ۱۴ و نیم

والا ما یه پراید داریم و خونه هم نداریم..بخاطر وامی که گرفتیم و هی جابجاش کردیم گردش حساب سنگین برام ...

وامتون چقدر بود ؟ بین خودتون جابجاش کردین ؟ گردش حساب سنگین چطوری شد میشه بگی ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊