2777
2789

سه قلو باردارم ،سه ماه اولم ، شوهرم تک فرزنده و ب اصرررررررار پدرشوهر و مادرشوهر ک یه بچه دیگه بیارید ماهستیم و کمک میکنیم و نمیزاریم سختی بکشیدو فلان باردار شدم ،همش بخاطر اینا نبود ولی حرفاشونم بی تاثیر نبود ، حالا خدا خاستو ۳تا بمون داده ، میدونید ک چقد سخته و پرخطر ، طبقه پایینشونیم حالا ب بهونه ایی باشوهرم قهر کردن و یه حالی ازم نمیپرسن چندین روزه ، البته قبلشم کاری ب کارم نداشت ولی خب من انتظار دارم چون هم شهر غریبم هم مادر ندارم و همم نسبت خونی باهاش دارم حداقل یه تعارف خشکو خالی بهم بکنه ، بارداری قبلیمم یادمه سرپول قهرکردن کلااااا یبار نپرسید دلت چیزی نمیخاد منم جای مادرت برات درس کنم یا نه؟ یادمه وضع مالیمونم بد بود همش بوی غذاش میپیچید منم میرفتم تو راهرو نفس عمیق میکشیدم تصور میکردم دارم از غذاش میخورم 

حالام انگار میخاد همونکارو کنه باهام ، یچیز عجیب تر اونروز قبل قهرش ۱۰کیلو سبزی خریده منو صدا میکنه بیا کمک کن سبزیارو پاک کنیم انگار ن انگار من باردارم!  منم نرفتم حس میکنم بیشتر ب اون خاطره باهام چپ افتاده

بنظر شما من پر توقعم؟ یا میتونه کمک کنه بهم و دریغ میکنه

اینم بگم جوونه هنوز ۵۰سالش نشده

ب حرف دیگران باردار میشید بعد توقع هم میکنید؟چه فرزند آوری معقولانه ای😏

عزیزم گفتم همش بخاطر اینا نبود

خودم میخاستم بعد ۴سال ی بچه دیگم داشته باشم

تک فرزندی دوس ندارم چون شوهرم میبینم چقد تنهاس و حسرت میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حق داری‌. هم سه قلویی، هم اینکه فامیلتون هم هست ، جای مادرت.‌

خالمه ..... و میدونه کسیو ندارم حالمو بپرسه ،بخدا اگه ازم دور بود توقعی نداشتم ولی پیش همیم و اینجوری ، قبل این من خیلی کمک دستش بودم تو مهمونیا خونه تکونیا مریضیاش و ....

سلامت باشی جونملتروزول خوردم نمیدونم طبیعی محسوب میشه یانهشوهرمم سرکاره روزا شب میاد

کاش نزدیکت بودم کمکمت میکردم ،والا حق داری سخته با بچه کوچیک سه قلو باردار باشی و کمک دست نداشته باشی 

کاش نزدیکت بودم کمکمت میکردم ،والا حق داری سخته با بچه کوچیک سه قلو باردار باشی و کمک دست نداشته باش ...

ممنونم از قلب مهربونت 

خودم کارای خودمو میکنم اشپزیو همچی ولی خب انتظار داشتم حدااقل حالمو بپرسه

حق داری عزیزم.اگه شوهرت پشتت سعی کن ناراحت نشی دیگه بقیشو بسپار بخدا ک خودش بلده چجوری جواب بده...خدایی شرایطت سخته..منم استراحت مطلقم البته برامن یدونس سختمه چ برسه ب ۳ تا

ممنونم از قلب مهربونت خودم کارای خودمو میکنم اشپزیو همچی ولی خب انتظار داشتم حدااقل حالمو بپرسه

حق داری عزیزم ولی به این چیزا فکر نکن ناراحت نباش رو بچه ها اثرمیزاره نیومد هم نیومد فدای سرت ،انشالله که بچه هات سالم دنیا بیان 🥰

حق داری عزیزم.اگه شوهرت پشتت سعی کن ناراحت نشی دیگه بقیشو بسپار بخدا ک خودش بلده چجوری جواب بده...خد ...

شوهرمم بنده خدا عصر ک میاد خستس

انشاالله بزودی پسرگلتو بشادی و سلامتی بغل بگیری ❤️

عزیزم گفتم همش بخاطر اینا نبودخودم میخاستم بعد ۴سال ی بچه دیگم داشته باشمتک فرزندی دوس ندارم چون شوه ...

به خاطر خودت میگم از هیچکس از هیچ احدی

به جز خودت و خدای خودت توقع نداشته باش

اینطوری راحت تر میتونی رفتارارو تحمل کنی.باور کن

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!