2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه

259 بازدید | 21 پست

خانوما خاله من ۳۵ سالشه و مجرده شاغل نیست قدش ۱۶۰

حالا یه خاستگار داره که پسره قدش ۱۵۰ هستش شغلش آزاده ویه خونه دوطبقه هستش که با پدرومادرش زندگی میکنن یه ماشینم داره ولی اخلاقش خوبه یعنی به اخلاق خالم میخوره 

شماباشید خاستگار  قد ۱۵۰ قبول میکنید واقعا؟ میدونم مهم اخلاق و ذات انسانه اما خالم میگه دودلم از یک طرف از اخلاقش خیلی خوشش اومده اما میگه قدش کوتاس وسنم داره میره بالا

واینکه این آقا موکل هم داره که میگه موکل من مسلمانه کاری به کسی نداره حتی میگه اگه خانوادت راضی نباشن با موکلم راضیشون میکنم 

شما باشید بااین شرایط با پسر ۱۵۰ ازدواج میکنید ؟

من نظراتتونو به خالم میگم 

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

کلا کنسله

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که گفتی موکل داره و فلان قضیه از نظر من کنسله...چون کلا از این چیزا میترسم...😐😐😐

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خالت بگه نه😂😂موکلش بیاد خالتو راضی کنه ببینم

بختشو میبنده و طلسم میکنه اینجور افراد خیلی خطرناکن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
حواست باشه برای خالت دعای زبونبند نزنه خالتو راضی کنهخطریهههه

فک کنم راضی شده چون میگه دوسش دارم منم میگم اشتباه نکن این با موکلش دهنتو بسته

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍