2777
2789
عنوان

میگن آدم از یک لحظه بعدش خبر نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3409 بازدید | 135 پست
وااز تو اسمون که نیفتادهبهتر اتفاقا خبر بارداری با خبر زایمان یکی بشه فضولیشون هم از بیخ کنده میشهمن ...

قربونت خودم هم حال کردم والا درست دست تنها هستم ولی آرامش اعصابش دنیا میارزه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا چه مامان زرنگی با شکم نه ماهه،،، بچه میبری مدرسه و غذا درست میکنی و خودت خم وسیله هات رو جمع می ...

قربونت❤️🌱🥰

تازه فکر کن با شرشر کیسه آب بشینی ریلکس مو سشوار کنی 😄🤣

تازه تو راه بیمارستان پرستار هماهنگ کنی برای شبت و فیلمبردار اتاق عمل 

تنهایی آدم میسازه و قوی میکنه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بعضیا بارداریه راحت تری دارن بعضیا سخت.

باور کن راحت نبود اصلا برام فقط تنها بودم و مجبور بودم 

هزار تا داستان داشتم شاید غیر مستقیم تو تاپیک های مادرانه باشه 

خیلی خوشحال شدم براتمبارک باشه ان شاءالله دامادیش رو ببینی

فدای شما 

ممنون از دعای قشنگتون🌱🥰❤️

باور کن راحت نبود اصلا برام فقط تنها بودم و مجبور بودم هزار تا داستان داشتم شاید غیر مستقیم تو تاپیک ...

اره یباردیدم گفتی میخوای بچه داربشی 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

مبارکه مبارک😍😘 به حدی انرژی مثبت گرفتمبرای سلامتی هر چهار عضو این خانواده پرانرژی صلوات فرستادم😘 ...

مممنونم عزیزم 

فدای محبتت 🌱🥰❤️

اسی منم نگفتم بارداری بچه هاموتا ۷ ماهگی ک دیگه از راه رفتن مشخص میشددلیلشم نمیدونم واقعاولی قاطع بو ...

من اولی رو گفتم همون اول 

دومی که گفتم سقط شد خیلی حرفها شنیدم بعد اون این تصمیم رو گرفتم 

ماشاالله باید گفت😁😍 مامانی های پرانرژی

من واقعا تنها بودم و هستم همچنان 

چرا ده درصد ممکنه همچین چیزی باشه،، ولی کلا ایرانی ها خیلی ادایی و لوس هستن!!!.فکر میکنن چون حامله ...

الان بعد زایمان هم والا تنهای تنهام

چاره ای نداشته و ندارم

یعنی با کسی ارتباط ندارید اصلا؟

ما کسی تو اطرافم نیست که رفت و آمد داشته باشیم دور هستن خانواده هامون

البته دوماهگی عروسی رفتم ولی مشخص نبود باردارم 

اره یباردیدم گفتی میخوای بچه داربشی

تمام وقتمو میذاشتم میومدم تو سایت که بگذره روزگارم بیشتر خم تاپیکهای مادرانه بودم 

سلام عزیزدلم

بلفی جان مهربونم

خیلی خیلی خوشحال شدم

مبارکت باشه دوست قشنگم

الهی که عاقبت به خیری اش رو ببینی و حسابی کیف کنی و سختی هاش یادت بره

توی تاپیک عمل اسلیو پیام گذاشته بودم براتون. دیدم جواب ندادین نگران شدم فکر کردم اکانتتون پریده اومدم دیدم یه فندق داریم که دنیا رو قشنگ تر کرده

بازم تبریک میگم مامان قوی و مهربون