2777
2789
عنوان

نظرات همه واسم مهمه

268 بازدید | 28 پست

سلام سیسی ها 😎

دیدید یک دسته از زن هایی رو که نه سواد درست و حسابی دارن، نه شغلی دارن، نه افتخاری دارن، نه چیزه خاصی دارن که آدم رو ترغیب به حسادت کنه

بقول گفتی همون آدم های نو کیسه و مادی گرا (آدم هایی که ندید بدید و حسود و حقیر هستن)

صرفا داشتنِ مثلا تاکید میکنم  داشتن فقط و فقط نصف خونه🤣🤣 یک ماشین عادی ...‌داشتن چند دست لباسِ مثلا گرون و صد البته 

داشتن مراسم های پر جمعیت مثل ختم و عروسی و تولد رو 

با کلاس بودن میدونن🤣احساس آدم خاصی بودن بهشون دست میده🤣 و فکر میکنن وای کلی آدم دورمون جمع شدن و ما تافته جدا بافته ایم 🤣

نظرتون راجع به این دسته از زن ها چیه

روانی هستن؟! حقیر و حسود هستن؟! یا عقده ای هستن؟!

منتظر نظراتتون برای تعریفِ همچین پاپتی های دوهزاری هستم بوووووووسسسسس بهتون خواهرای گُلم👋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونام آدمن ب هر حال جامعه ب اونا هم نیاز داره تا اونا نباشن ادمای خوبو خاص مشخص نمیشن.خوبو بد کنار هم معنا میگیره.بهتره تو کارشون دخالت نکنیم و بزاریم خوش باشن ب خوشیشون

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

دارنزندگیشونو میکنن و راضین ما چه کاره ایم درباره شون نظر بدیم

تا وقتی ما هیچ کاره نیستیم که

نخوان مثلا با داشتنِ خوشی های نه چند دست نیافتنی شون پز بدن به ما😉