2777
2789
عنوان

نظرات همه واسم مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظری راجب مردم نمیدم

ارزش ها متفاوت هر کی یه سبک زندگی داره

دست آورد ها تو مواردی که شما گفتی خلاصه نمیشه

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

والا اینجا یه عده هستن که به کباب خوردنشون هم فک میکنن افتحار داره یا کار شاخی میکنن یا مثلا بقیه دندون ندارن فقط اینا دندون دارن بخش مینازن دیگه سواد و لباس و ماشین و اینا ک بماااند😂😂😂

خدا خرو شناخته شاخش نداده تو فک. کن این کسی بودن دیگه انگشت میکردن تو چشم. ملت

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حرفم با جمع نیستکسی که دانشگاه نمیره فقط بخاطر تنبلی و یا شوهر و دیپلم میمونه[بعضیا پول نداشتن،اینا ...

دقیقا میدونی دوست عزیز عمق کلامِ من رو فقط شما متوجه شدی

منم نگفتم بهه کسی که تحصیلات داره تافته ی جدا بافته ست

کسی که بیسواد اینا آدم نیستن و.....

من همون سطح اگاهی رو میخواستم بفهمم برای این نوع از زن ها

دانش و اگاهی و سواد  کافی نداشتن و 

صرفا محدود به یک قسمت پایین تحصیلات

باعث میشه این دسته از اطرافیان هم خودشون رو اذیت کنن و هم اطرافیانشون رو

تا وقتی به ما ربطی نداره کهنخوان عقده گشایی کنن و با خوشی هاشون فخر فروشی کنن دوست محترم

حالا مثلا با خوشی های سطح پایینشون بخوان پز بدن واقعا درسته اینجوری در موردشون بگین ؟پاپتی های دوزاری ؟؟؟؟

میدونی دست بالای دست زیاده 

خوب از هر کدوم ما بالاتر زیاد وجود داره درسته هر کسی در مورد پایینتر از خودش اینجوری بگه اخه ؟

حالا مثلا با خوشی های سطح پایینشون بخوان پز بدن واقعا درسته اینجوری در موردشون بگین ؟پاپتی های دوزار ...

عزیزم وقتی یک کلمه تحقیر آمیز رو به کار میبرم برای توصیف شخص مد نظرم ببین خوشکلم اون طرف نهایتِ نهایتِ بیشعوری رو پشت سر گذاشته

بزار بهت بگم اقا دختر خاله من و همسرش پول نداشتن برای گرفتنِ مراسم عروسی

با همون عقد کارو درآوردن

فکرکن پدرو مادر داماد و پدرمادر عروس و عمو و دایی و خاله ها

کلاً ۳۰ نفر جمعیت میشدن حضور داشتن برای مراسم دختر خالم

پذیرایی هم متوسط روبه پایین بود 

اونوقت عمه خانم ما بیاد 

برای دخترش عروسی بگیره 

با قرض گرفتن از این و اون 

مهمون بالای ۵۰۰نفر دعوت کنه

غذا ۲ مدل سفارش بده

حسابی بریزو بپاش کنه

با پول قرضی که از بقیه گرفتن

.یهو داخل مجلسی بیاد این و مثل پتک بزنه توی سر دختر خالم و بگه هیچکس مراسم عروسی تو نیومد ولی برای دخترم ۱۰۰۰نفر اومدن و حسابی خرج کردن

شما باشی داخلِ جمع شرمنده و سرافکنده نمیشی؟؟؟؟!!!!!!

جون دلم درخت هرچه پر بار تر و سنگین تر، افتاده تر....

پسته بی مغز که دهنش بازه دختر گل

هرکسی اگر چیزی رو دارا باشه نمیاد جار بزنه بلکه عطر آن است که خود ببوید نه انچه عطار بگوید

منم دیدم کسایی که طبل توخالی ان سر یه مواردی خودشون رو بالا میدونن که واقعا زشته...مثلا اصرار براین مورد که از فلان برند لوازم ارایشی استفاده میکنن چندصد میلیون!!!

حالا چرا جلوی من میگفتن چون اهل ارایش کردن نیستم برای همین اینارو میگفتن

به هرحال هرکسی هرچیزی که در درونش نهادینه شده رو میاد بروز میده🥰

خانم معلم آینده💕🦋