2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😶

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

ممنونم بابت حمایتتون

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

اینجا هم میشه یادآوری نماز و دعا و احکام اسلام و شرع کرد در زمانه ای که برخی مشکلات جدی خانواده ها بخاطر بی تقوایی و دوری از موازین اسلامی داره بروز میکنه. سایت نی نی بستر پر مخاطبی هست و پتانسیل و استعداد بالایی داره برای نشر تاپیک های سرگشاده پر بیننده و میتونه فرهنگ برجامعه تزریق کنه.

به شخصه در مورد بی حجابی و موارد مصادیق فساد و منافی عفت و حیا،  مثل رل پارتنر رابطه غیرمشروع اکس و .... که دریچه و دروازه گناه و تباهی هستن سکوت رو جایز نمیبینم و معمولا ورود میکنم و به چالش میکشم و گزارش هم میزنم گاهی .... کم کاری و سکوت امثال من و شما باعث ظهور و جولان و عرض اندام متمایلین و مدافعین این قبایح میشه. دقت کنیم یه تکالیفی داریم ....

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی و غفلت و گمراهی نکشون با این حرفا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

برخی مفساد در همینجا تولید میشه و به بلوغ میرسه ....
وقتی ما ساکت باشیم دسته مقابل که کارشون عامدانه یا سهوا تبلیغ و ترویج و عادی انگاری قبایحی چون رل شوگر رابطه پارتنر و ...‌ هست، ظهور میکنن و جولان میدن

من تاپیکای مثبت ۱۸ معمولا نمیزنم و حتی گاها واکنش منفی نشون میدم و مخالف دارم تو اینجا