2777
2789

واقعا تربیت فرزند پسر خیلی خیلی متفاوت با فرزند دختر و البته سخت تره...

مخصوصاً تو سن بلوغ 

چه چیزایی کمک کرده تا پسرتون سالم و درست تربیت بشه و این سنین حساس رو به خوبی پشت سر بذاره؟

از تجربه های خوبتون بگید یاد بگیریم

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فقط کتک نه شوخی کردم فقط باهاشون باید رفیق باشی و دوستانه کنارشون باشی و رفتار و کار درست رو یا ...

خیلی سخته واقعا دارم کم میارم 

البته پسرم نیس برادرمه و تو این سن حساس اصلأ نمیدونم باید چیکار کنم مثلاً درمورد دوست یابی که خیلی خیلی مهمه 

متاسفانه به راحتی اعتماد میکنه به دوستاش

تهِ همه ی راه هایی که میگفتن به نجات دهنده می رسه،با خودم روبرو شدم...🫂✨ میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟💕🌸✨

ببین فقط کتک نه شوخی کردم فقط باهاشون باید رفیق باشی و دوستانه کنارشون باشی و رفتار و کار درست رو یا ...

فکرکنم پدر بیشتر باید برای پسرش وقت بگذاره و باهاش رفاقت کنه درسته؟ پسرا بیشتر از پدر الگو میگیرن و حرف شنوی دارن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

پسر منم 9 سالشه و خیلی اذیتم میکنه😔

چه اذیت هایی میکنه؟ 

منم قراره پسردار بشم و از لحاظ تربیتی و رفتاری دغدغه اش رو دارم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

فکرکنم پدر بیشتر باید برای پسرش وقت بگذاره و باهاش رفاقت کنه درسته؟ پسرا بیشتر از پدر الگو میگیرن و ...

نه فرقی نمیکنه به این بستگی داره با چه کسی بیشتر حال میکنن و رفیق ترن باهاش حالا ممکنه این فرد مادر خانواده باشه یا پدر خانواده

پسر من که ۸ سالشه هنوز خیلی باهاش مشکل دارمپسرشما چندسالشه؟

پسرم نیس عزیزم برادرمه15سالشه و نمیتونم بی تفاوت باشم 

واقعا برام مهمه که درست تربیت بشه و پسر سالمی بار بیاد

خیلی تو این سن کارای عجیب غریب میکنه 

پرخاشگری میکنه گاهی میبینم دروغ میگه 

همیشه بهش میگم هر اتفاقی بیوفته به من بگو خواهرتم اولین نفر بیا پیش من کمکت میکنم ما دوتا همو داریم و مثلاً سعی میکنم صمیمی باشم باهاش 

جدیداً نسبت به درس خوندن هم خیلی بی توجهی میکنه

میدونم سنش حساسه

چیکار کنیییم با این دوره ی الان ؟ 😭😭

واقعا تربیت پسر کار هرکسی نیست 

دختر خیلی بهتر میشه کنترلش کرد 

پسر داشتن واقعا سخته 

مخصوصاً با این وضعیت الان

من گاهی میبینم نسبت به مامانم پرخاشگری می‌کنه یا صداشو بالا میبره انقد حرص میخورم قبلاً اینطور نبود الان اینجوری شده همه میگن بخاطر سن بلوغشه ولی خب دوره خیلی حساسیه مهمه این چند سال چطور میگذره 

چه اذیت هایی میکنه؟ منم قراره پسردار بشم و از لحاظ تربیتی و رفتاری دغدغه اش رو دارم

هر چی میگم بد جواب میده

در صورتیکه من احترام گذاشتن و درست صحبت کردن رو یاد دادم اما با من لج میکنه

فرقی هم نمیکنه با مهربونی بگم با خواهش بگم